MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hvilket dykkerur skal du have med dig ned på havets bund?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af Dykkerur.dk

Hvis du leder efter et sejt dykkerur til brug under vandet, kan du lige så godt vælge et med et internationalt renomme.

Da urene skal kunne hjælpe dig med at stige op fra dybet i tide, skal du være en tand mere kræsen ved valg af dykkerur, end hvad der kan siges for de almindelige armbåndsure. At uret fx er forsynet med alarmsystemer er godt.

Her kan et Pingo ur nævnes.

Et af verdens bedst sælgende dykkerure

”Pingo ur” er kælenavn for JP2000-08E-dykkeruret fra japanske Citizen, da urets mest kendte bærer er Kronprins Frederik, og han netop bar modellen, mens han var i frømandskorpset.

Af lidt forskellige årsager endte kronprinsen med øgenavnet Pingo, og det navn har smittet af på uret, der er et af de bedst sælgende dykkerure i verden. Uret byder ind med talrige funktioner.

Hvad kan et Pingo ur egentlig?

Pingo uret besidder en dybdesensor, der fungerer ned til 80 m, tåler et tryk på 20 ATM, har en dekompressionsalarm til at advare ved for hurtig opstigning og kombinerer analog urskive med digitalt display. Uret har en indbygget dykkerlog med datalog over dine seneste fire dyk, og du kan sætte dets dybde- og dykkealarm til at fortælle, når du har dykket længe/dybt nok.

Citizen dykkerure er gode til gaver

Er du til sinds at få Citizen dykkerure, er et Pingo ur altså værd at overveje. Citizen ligger prismæssigt langt over konkurrenter som Casio og er ca. på niveau med Seikos priser. Derved har dykkerure fra Citizen eksklusivitet, og de kan tjene som en fin gave. For pengene får du også et ur, der fint kan bruges i det daglige og udstråler en rå stil, der giver indtryk af karakter.

Giv dig selv det rette redskab til at dykke hensigtsmæssigt og virke stilfuld – få dig et dykkerur.

Del artikel

Andre læser også