Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor går turen hen i år? 3 gode grunde til at tage på feriecenter

Af Redaktionen

Når hverdagen først drøner af sted med fuld fart, kan det være svært at få tid til at sætte sig ned og slappe af. Har du mange gøremål i løbet af dagen?

En afslappende ferie er det, der er brug for, når batterierne skal lades op.

Er du klar til at pakke tasken og sætte kurs mod et unikt feriecenter i smuk natur? Et feriecenter er en oplagt ferieform, der rummer hele familien – der er mange gode grunde til at vælge netop denne type ferie…

Men – vi har begrænset forsøgt at begrænse os til 3 af det bedste. 

1. I får velvære og wellness i yderste potens

Du træder ind i en anden tidszone, når du åbner døren til en verden af wellness på et feriecenter som Skallerup Seaside Resort. Det klukkende vand, det bløde lys og de dæmpede stemmer indbyder straks til, at du sætter tankerne på stand by og lader tiden flyve.

Vil du forkæle dig selv under ferien? På et feriecenter med wellness har du både mulighed for at opleve de klassiske spafaciliteter, men vil du forkæle sig dig med ekstra velvære, kan du også få en afslappende massage. 

Har du prøvet saunagus? Sæt dig godt til rette i varmen, mens gusmesteren udøver sin magi og mærk, hvordan kroppen slapper af.

2. På mange feriecentre kommer I tættere på naturen

Bølgerne fra det brusende Vesterhav kastes op på den hvide sandstrand, som strækker sig flere kilometer langs kysten. Er du frisk og klar på en badetur? Dit feriecenter ligger kun få minutters gang fra havet, så du kan begynde dagen med en tur i bølgerne, hvis du er særligt morgenfrisk.

Drømmer du om rolige gåture med plads til gode snakke? Du har rig mulighed for at strække benene, for de lange kyststrækninger indbyder til dejlige gåture, hvis I vælger et sted som Skallerup.

Her kan du høre havets brusen, se mågerne svæve i horisonten og skimte en kutter på vej i havn med lasten fuld af fisk, før du sætter kurs mod dit feriecenter igen.

3. I kan få en aktiv ferie med mange muligheder

Det er ikke en drøm for alle at sidde stille, selvom der er ferie på programmet. Har du brug for at bevæge dig? Dit feriecenter stiller alle moderne faciliteter til rådighed, så du kan få en aktiv ferie.

Brug et par timer med crossfit i fitnesscentret eller prøv kræfter med badminton, squash eller yoga.

Vil du ud under åben himmel? På dit feriecenter kan du låne mountainbikes, så du kan komme rundt i terrænet på to hjul.

De gode spor i klitplantagerne giver udfordringer til de garvede ryttere, men selv en nybegynder kan også få stor glæde af at sætte sig i sadlen.