ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor meget serverplads skal du bruge til din hjemmeside?

Af Annoncør

Noget af det vigtigste, som du skal tænke over, når du opretter en hjemmeside er, hvor meget serverplads du har brug for. Serverpladsen er den plads, som din hjemmeside får lov til at fylde. Har du en hjemmeside med mange billeder og mange besøgende, har du derfor brug for mere serverplads, end hvis du har en hjemmesid med meget tekst og få besøgende.

Det kan være svært at vide fra start af, hvor meget serverplads du har brug for. Hvis du starter ud med en hjemmeside, hvor der ikke er nogen, der kender til dig eller din virksomhed, vil du typisk sagtens kunne starte med et af de billigere abonnementer hos et webhotel. Der får du typisk 10 GB, når du vælger et webhotel, der henvender sig til private.

Skal du derimod oprette en webshop, vil 10 GB slet ikke være nok. Når du begynder at oprette varer og lægge billeder ind af dem, får du hurtigt brugt den serverplads op. Har du ikke tilstrækkelig med serverplads, bliver din hjemmeside langsom – og der er jo ingen, der har lyst til at sidde og vente på en langsom hjemmeside. Så hellere gå videre til noget andet. Skal du oprette en webshop, bør du derfor investere i noget mere serverplads fra start af.

Husk, at du altid kan opgradere

Når du sidder og kigger på de mange forskellige webhoteller og de mange muligheder for abonnementer, de tilbyder, kan du hurtigt komme til at tænke, at det nok er bedre, hvis du vælger et af de dyrere abonnementer fra start af. Så har du i hvert fald helgarderet dig, tænker du måske.

Men du skal huske på, at du altid kan opgradere til et andet abonnement, hvis du får brug for mere plads. Dermed vil du typisk altid kunne få den serverplads, som din hjemmeside har brug for, hos det webhotel, som du har valgt. Det er kun, hvis din hjemmeside vokser helt ekstremt, og du får virkelig mange besøgende hver dag, at du måske kan få brug for at skifte til et andet webhotel, hvor du kan få endnu mere serverplads.

Skulle det ske, at du gerne vil skifte webhotel, er det faktisk ikke så svært, som det måske lyder. Du skal bare kontakte det webhotel, som du gerne vil flytte til. Derefter sørger de for at få det hele til at ske. Værre er det sådan set heller ikke, men derfor er det jo selvfølgelig rart at vælge rigtigt fra start af.

Del artikel