Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor meget søvn skal en 15 årig have?

Af Annoncør

Søvn er en uundværlig del af ethvert menneskes liv. Uden søvn vil dit helbred hurtigt gå i stykker. Både fysisk og mentalt. Ligesådan er det også umuligt at opretholde et meningsfuldt socialt liv på sigt, hvis du ikke sover nok.

Der er ingen tvivl om, at søvn er vigtigt for alle. Alligevel er det ekstra vigtigt for børn og unge. De udvikler sig stadig, og derfor er det særligt vigtigt for dem med tilstrækkelig søvn. Hvis du selv er forælder til en 15-årig, har du undret dig over, hvor meget vedkommende egentlig bør sove. Det behøver du ikke undre dig over længere. I stedet kan du finde svaret i det følgende.

Så meget bør en 15-årig sove

For en 15-årig er søvn særlig vigtigt, fordi søvnen understøtter teenagerens fysiske vækst, udvikling af kognitive funktioner og generelle trivsel. Derfor bør en 15-årig også sove mellem 8-10 timer hver nat. Med den rette søvn vil der ske en forbedring af din teenagers:

  • Immunforsvar
  • Hukommelse
  • Indlæringsevner

Ligesådan kan den rette mængde søvn også hjælpe med at regulere humørsvingninger, som er noget de fleste teenagere oplever. Derfor bør du som forælder understøtte din teenager i at opretholde gode sovevaner. Det kræver et godt sovemiljø – og her kan en kontinentalseng virkelig hjælpe dig.

Derfor bør du vælge en kontinentalseng til din teenager

Et 15-årig barn er ofte meget specifik angående hvad vedkommende vil – og ikke vil. Hvis din teenager hidtil har sovet i en juniorseng, er det formentlig helt ovre nu. Det gør det oplagt at give børneværelset en transformation til et ungdomsværelse. Og her kan juniorsengen meget belejligt blive udskiftet med en kontinentalseng.

En kontinentalseng har et utal af fordele. Først og fremmest bruges der tre madrasser til den. Det betyder derfor også, at du med en kontinentalseng kan skræddersy din teenagers soveoplevelse. Det giver de bedste forudsætninger for en behagelig soveposition.

Derudover er det også en meget flot og luksuriøs seng, som virkelig indbyder til søvn. Oftest har hoteller kontinentalsenge. Både på grund af komforten – men bestemt også på grund af det luksuriøse udseende.

Køb din teenagers seng hos Sengeverden

Når du gerne vil købe en kontinentalseng til din teenager, bør du afgjort købe den hos Sengeverden. Her finder du et bredt udvalg af kontinentalsenge. Derudover får du også altid gratis fragt, så du ikke skal bekymre dig om merudgifter til fragten.

Del artikel

Andre læser også