ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor ofte bør du egentlig gå til tandlægen?

Af Annoncør

Vi mennesker har meget forskellige forhold til tandlægen. For nogle er det forbundet med frygt, for nogle er det forbundet med dyre regninger, mens det for en tredje gruppe bare er noget, der skal overstås. Der kan dog også nogle gange være lidt diskussion om, hvor ofte du bør gå til tandlægen – men svaret er ikke nødvendigvis det samme for alle. 

Det årlige tjek er altid en god ide

Når der tales om tandlæger, tales der tit om det årlige tandlægetjek – og dette er altid en god ide at gå til. Du behøver ikke få tjekket dine tænder i tide og utide, men det er altså en rigtig god ide at få tjekket tænderne ca. en gang årligt. Der sker ikke de store skader på tænderne fra dag til dag, men på et års tid kan der når at ske rigtig meget, og derfor bør du få tandlægen til at se på, om der er noget galt. Er det ved at være tid til dit besøg, kan du her finde tandlægeklinik København.

En forhistorie med tandskader og mundsygdom bør øge besøgsfrekvensen

Der er dog også nogle forhold, der kan gøre, at du bør se en tandlæge lidt oftere end andre mennesker. Hvis du f.eks. tidligere har døjet med mange tandskader eller har/har haft en aktiv sygdom i munden, vil du nok have brug for at have lidt flere tandlægebesøg end den gennemsnitlige dansker. Dette vil dog ofte ske meget naturligt med indkaldelser fra tandlægen. 

Økonomisk hjælp til unge mennesker

Særligt unge mennesker har haft en tendens til at springe tandlægen over, simpelthen fordi der ikke var penge til det. Det er dog rigtig usundt på den lange bane, og derfor er der også blevet givet økonomisk hjælp til tandlægeregningerne for unge mennesker – så det gælder bare om at få tjekket tænderne!

Del artikel