Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

HVOR SKAL JEG PARKERE TIL TOUR DE FRANCE? Her er nogle gode råd:

Af Michael Buch Sandager
Hvor skal jeg parkere til Tour de France?
Hvor skal jeg parkere til Tour de France?

København forventer over 400.000 gæster i byen til starten af Tour de France fredag d. 1. juli – og i Roskilde er der både Roskilde Festival og Tour de France på anden dagen, d. 2. juli.
Det efterlader spørgsmålet: hvor skal jeg parkere, hvis jeg vil opleve touren?

PARKPARK, som er en af de førende betalingsapps til parkering, nogle gode råd:

Først og fremmest hold jer langt væk fra Københavns Indre by og fra Østerbro, for her går tour-ruten og al trafik er suspenderes. Det gode råd er at parkere et sted hvor det er let at komme til Metro’en, og så tage den til Kgs. Nytorv, Østerport, Trianglen, Rådhuspladsen eller en af de andre stationer nær tour-ruten.

Sydfra?

Kommer du sydfra, så tag motorvejen mod lufthavnen og kør af ved Ørestaden. Her kan du parkere med automatisk nummerpladelæsning i Arenahaven P-Hus, Hannemanns Alle 44 – det er lige ved Ørestad Metrostation, så har du få minutter til Kgs. Nytorv med Metro. Parkering i Arenahaven er med automatisk kameralæsning, så har du PARKPARK app’en kan du bare køre ind og ud igen, så bliver din betaling registreret automatisk.

Vestfra?

Kommer du vestfra, er det bedste råd at parkere på Frederiksberg, fx i Frederiksberg Centret eller i Falkoner P-kælder på Sylows Alle. Sidstnævnte er kommunalt og alle steder er PARKPARK den billigste app at betale med!
…og så kan du gå direkte fra begge P-huse ind til Metrostation Frederiksberg.

Alternativt kan du parkere i Langelands Plads P-Hus, som er en ny kommunal parkeringskælder tæt ved Aksel Møllers Have Metrostation. Priserne i de kommunale P-huse er det samme som ved gadeparkering og billigst med PARKPARK.

Nordfra?

Kommer du nordfra, er det ikke helt så klart, fordi touren jo skal rundt på Østerbro, men et godt råd vil være at køre til Parkering Lygten, på Bygmestervej 11, København NV. Her er kort afstand både til Metro, S-tog og busser ind mod byen. Også her betaler du naturligvis billigst med PARKPARK.

Roskilde

I Roskilde vil hele midtbyen være spærret af, og for at gøre det hele mere komplekst er der jo også mange mennesker samlet til Roskilde Festival. Et godt råd er at parkere i det nye P-hus ved Musicon, på Indfaldet 4. Tag afkørsel 12 Roskilde, kør ind mod centrum og find Musicon P-hus. Herfra er der kun kort afstand til starten af 2 etape, og Roskilde midtby er i overkommelig afstand.

PARKPARK

PARKPARK er den billigste betalingsapp til parkering i Danmark. App’en kan du finde i Google Play eller i App Store, og fungerer med forudbetaling. PARKPARK er tilknyttet automatisk kameralæsning, så mange steder skal du bare køre ind og ud, så registreres din parkering automatisk. Du modtager en push besked ved indkørsel og igen når du kører ud, så du kan selv følge med. Men husk. App’en skal være hentet og konto skal være startet op inden indkørsel.

Rigtig god fornøjelse til Tour de France i København og Roskilde!

Udgiver

Kundeservice:
72 300 200
kundeservice@parkpark.dk

Mere fra PARKPARK