ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan cannabisplanten kan gøre dit liv lettere og bedre

Af Annoncør

Cannabisplanten er en plante, der er omgærdet af en masse fordomme. De fleste mennesker forbinder, naturligt, cannabisplanten med hash og skunk. Dette er en naturlig kobling, fordi at disse to typer stof, begge kommer fra cannabisplanten. Det er dog en fejlslutning, når man behandler planten som om at den var roden til alt ondt og forbyder hele samfund at dyrke den. Faktum er, at der findes endeløse brugsmuligheder af denne planter, de fleste af dem nogle, der kan gavne dit liv og dit helbred, på mange forskellige i måder. I denne artikel får du et par bud på, hvordan cannabisplanten kan gøre dit liv og dit helbred bedre, så hvis du sidder og tænker at det er noget du kan bruge til noget, så læs med herunder.

Forskellige cremer

Cannabisplanten har mange fordele og en af dem er, at den indeholder stoffer der er gode for din hud og dens sundhed. Derfor ville man, hvis det var lovligt at dyrke planten, kunne fremstille sine egne cremer til hudpleje, let og ubesværet og uden at skulle betale en masse penge til store virksomheder, der tjener kassen på at laver cremer, der i mange tilfælde ikke virker alligevel.

Tøj

Et andet formål med at kunne dyrke denne plante ville være, at man kunne få mulighed for at fremstille sit eget tøj, til billige penge, forholdsvis let. Det kræver kun en lille investering i nogle forskellige maskiner til formålet og derudover at du har tiden til at producere tøjet. Der findes allerede firmaer der beskæftiger sig med dette, men deres tøj koster penge og i nogle tilfælde, mange penge. Det ville derfor være oplagt at kunne fremstille sit eget tøj og spare penge på at skulle ud og købe tøj flere gange om året.

Sundhed

Cannabisplanten har som nævnt, en utroligt masse praktiske og sunde muligheder. CBD-Olie- og kapsler er en af mulighederne. CBD, uanset form, er fyldt med mineraler og vitaminer, samt proteiner og fedtsyrer som din krop kan drage stor fordel af. CBD-olie er, modsat THC-olie, ikke ulovligt så længe indholdet af THC er under 0,2%. Det kan derfor købes lovligt i mange forskellige webshops, som for eksempel på raworganics.dk der har et stort udvalg af olie, i forskellige styrker og koncentrater. Hvis man ville kunne dyrke planten lovligt, ville man aldrig få brug for at skulle købe vitaminpiller og kosttilskud igen, men kunne i stedet levet sundt, ved hjælp af et par få dråber om dagen.

Del artikel