MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan får du den bedste mobildækning i Danmark?

Af Annoncør

Vi lever i en verden der vi hele tiden er online, men for at kunne få nytte af dit internet, så kræver det god dækning. Der er overraskende stor forskel på, hvor god dækning man kan få gennem forskellige telefonselskaber og leverandører. Hvordan du får den bedste mobildækning, kan du læse mere om her.

Hvad skal jeg vælge?

De fleste kigger på prisen, når de skal vælge et nyt mobilselskab, men det er faktisk ikke der du burde starte. Det er en god ide, først og fremmest, at kigge på hvor god dækning et pågældende selskab har, inden du vælger hvad for et, du vil tegne abonnement med.

Der er mange der tror, at det gunstigste telefonabonnement, er det abonnement der er billigst at bruge, men hvis du ender op med, ikke ta have god dækning, er det så et godt abonnement? Der er flere faktorer der skal spille, når du skal finde ud af hvad du skal vælge, men dækning, er helt klart noget af det, du burde prioritere.

Kig på et dækningskort

Der er nemlig stor forskel på, hvor god dækning, de forskellige selskaber kan tilbyde. De fleste mobilselskaber, oplyser om hvor god dækning og hvor omfattende dækning de har, på sine hjemmesider. Hos de forskellige selskaber, kan du gerne se et dækningskort, over hvor dækninger rent faktisk dækker. Her kan du se, at Duka mobil bruger samme telemaster som Telia og Telenor, det såkaldte TT-netværk.

Et dækningskort er en geografisk oversigt over, hvor der er dækning, og hvor god den er. På den måde kan du nemt få oversigt over, hvor godt dækket ind, de forskellige teleselskaber er. Hvad du skal vælge, burde derfor afhænge af, hvad for et selskab der kan tilbyde dig den bedste mobildækning i Danmark. Dækningen bliver dårligere, når man kommer langt væk fra mobilmaster, derfor skal man vælge et mobilselskab, der kan koble op på flest mulige mobilmaster.

Hvor mange Mbit du kan forvænte, kan du læse ud fra dækningskortet. Din telefon kan faktisk også gå ind og påvirke, hvor god dækning du har. Belastning, er også relevant for hvor god dækning du har. Det vil sige, hvor mange der er koblet op på netværket samtidigt med dig. At foretage en grundig sammenligning, for at se hvem der dækker bedst i dit område, er derfor en god ide, så du er sikker på at blive bedst muligt dækket ind.

Få god dækning uanset hvor du befinder dig

Det at have god dækning, er ikke noget du skal undervurdere. Hvis der opstår en situation, der du har brug for at komme i kontakt med folk, så er det relevant at kunne ringe eller skrive uden problemer. Det er også bare irriterende at betale for noget der slet ikke virker som det skal, og hvis du ikke har god dækning, kan du heller ikke nyde af de mange andre fordele, som dit abonnement tilbyder.

Find ud hvem der kan tilbyde den bedste dækning i dit område og få det meste ud af dit mobilabonnement.