MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan får du et funktionelt hjemmekontor?

Af Annoncør

Annonce

Erhverv, hvor det primære arbejde udføres på en computer ved et skrivebord, er stigende.  Hvad enten du er lønmodtager og benytter dig af hjemmearbejdstimer eller du som selvstændig driver dit firma hjemmefra, så er det for mange blevet et must med en kontorplads i hjemmet.

Men hvordan indretter du et godt hjemmekontor? Her får du et par gode tips til det perfekte workspace i hjemmet.

Tænk ergonomisk

Københavnerne indretter hjemmekontorer i stor stil. Det er blevet populært at arbejde hjemmefra, hvorved man kan styre sin egen tid og workflow eller få mere tid med familien indimellem de stramme deadlines.

Men hvad er vigtigt at tænke på, når du skal optimere din arbejdsindsats bag egne døre?

Du drømmer måske om nuancerne på væggen, bordpladens glans eller planternes farver, men det er også vigtigt at du tænker på din krop.

Mange timer ved skrivebordet kan give smerter i nakke, lænd og ryg, og den slags gener kan være svære at komme af med igen. Det er derfor vigtigt at du både på din arbejdsplads og på dit hjemmekontor prioriterer en god siddeholdning.

En ergonomisk kontorstol kan f.eks. være første skridt mod en sund kropsholdning. Er du i tvivl om dine specifikke behov, så lad dig inspirere og find en god kontorstol hos Dankontorstole.

Lav en tidsplan og undgå overspringshandlinger

Sidder du på en travl arbejdsplads med stramme deadlines, så kan det være meget vigtigt at du er fuldt koncentreret ved computeren hele dagen.

Arbejder du hjemmefra i familiære omgivelser, så kan det være fristende lige at tage opvasken, ordne vasketøjet eller lege med ungerne. Ved at lave en tidsplan, hvor du afsætter uafbrudte arbejdstimer ind, kan du minimere din distraktion. Du skal selvfølgelig indsætte pauser, hvor du f.eks. kan vælge at tage dig af mindre, huslige pligter.

Så husk din krops velbehag og den dyrebare arbejdstid, når du kaster dig ud i indretningen af et nyt hjemmekontor.