Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan kan man bruge Guld mod smerter?

Af Annoncør

Når vi bliver ældre, vil der for langt de fleste af os ske nogle ændringer i kroppen, som gør, at vi begynder at døje med smerter, som vi ikke tidligere har oplevet. Det kan f.eks. være led, der pludselig gør ondt eller en hofte, der begynder at drille. Man kan bruge Guld mod smerter, som er en lidt nyere videnskab, når vi snakker smertelindring. Det er ikke en behandling, som alle er helt kendte med, så hvis du selv døjer med kroniske smerter, så læs mere om behandlingen her, så du kan blive lidt klogere på processen.

Undgå større operationer ved at bruge Guld mod smerter

I grove træk bruges Guld mod smerter især til kroniske smerter. Dette indebærer, som ovenfor nævnt, f.eks. ledsmerter i form af gigt, men også hvis du har en hofte, som altid gør ondt. Det er blevet en meget almindelig tanke, at hver gang vi fejler noget, som har stået på i en længere periode, så kræver det en operation at fikse os. Det virker som den nemme løsning. Vælger du dog at bruge Guld mod smerter, vil du slippe for en større operation, og i stedet kun få foretaget et lille indgreb, hvor du kan være klar til at blive opereret og kommer hjem allerede samme dag. Det er altså en forholdsvis nem måde, hvorpå du muligvis kan slippe af med de smerter, som længe har plaget dig.

Et lille og hurtigt indgreb

Selve indgrebet foregår ved, at der lægges guld ind omkring det område, hvor du har smerter. Døjer du altså med en dårlig hofte, vil guldet blive placeret heromkring. Tro her ikke, at det er en klump, som du skal have til at ligge i kroppen. Det Guld mod smerter, som kommer ind i din krop, er utroligt småt, og tilføres gennem kanyler, så du ikke engang behøver at blive åbnet op. Dit Guld mod smerter vil nu blive liggende dér, hvor det er blevet sprøjtet ind med kanylen. Du skal altså heller ikke frygte, at et stik i hoften, pludselig vil resultere i, at du har små guldklumper drønende rundt nede i benet. Inden kanylerne føres ind i din krop, vil du være blevet scannet, så de læger, som skal udføre indgrebet, er helt sikre på, hvor din smerte sidder, og hvor dit Guld mod smerter skal placeres.

Håb på en lysere og smertefri fremtid

Det er selvfølgelig aldrig helt sikkert, hvorvidt du vil opleve en bedring eller ej. Det lader dog til, at langt de fleste, som får foretaget dette indgreb og får Guld mod smerter, oplever en bedring efter nogle få måneder. Det kan også være, at du er en af de heldige, hvor smerten med det samme bliver mindre, eller i drømmescenariet, at den forsvinder helt. Det kommer meget an på den enkelte person. Vigtigt er dog at være lidt tålmodig i starten, da dit Guld mod smerter skal have lov til at tilpasse sig kroppen, og så virke på de smerter, som du døjer med.

Del artikel

Andre læser også