MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hvordan vælger man den rigtige BH?

Af Annoncør

Der er mange ting at tage højde for, når du skal vælge en BH. Det er ikke kun størrelsen på barmen, der er afgørende for, hvilken BH du skal have på. Der er også andre faktorer, som f.eks. om du har en bred eller en smal ryg, og om du har behov for ekstra støtte i form af stropper eller bøjler. Du kan finde din rigtige størrelse ved at måle dig selv med et målebånd. Tag et kig på Netlingeri, hvis du gerne vil købe en ny BH, der passer til dig.

Hvilken type BH passer bedst til dig?

Der findes mange forskellige typer af BH’er på markedet, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige model. Men uanset hvilken type krop man har, så er der en BH, der passer til lige netop dig.

Du kan med fordel tage et kig på Netlingeri og undersøge de forskellige typer, der findes. 

Find den ultimative sports-BH til din træning

Når man dyrker sport, er det vigtigt at have den rigtige sports-BH. Hvis man ikke har den rigtige sports-BH, kan det give smerter og gener i brystet – især hvis man har store bryster. Derfor er det vigtigt, at man finder den helt rigtige sports-BH til sin træning. Men hvordan finder man så den ultimative sports-BH? Det kommer selvfølgelig an på ens behov og ønsker. Men der er nogle ting, som er gode at have in mente, når man skal ud og finde sig en ny sports-BH. For det første skal BH’en sidde stramt – men ikke for stramt. Derudover skal BH’en have god støtte. Og endelig skal BH’en være behagelig at have på.

Slip for gener fra for stramme eller for løse BH’er

Mange kvinder har problemer med at finde den helt rigtige BH størrelse, og det er ikke så mærkeligt. For der er mange forskellige størrelser, former og typer af bryster, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige BH. For det første skal man sørge for at prøve den på, inden man køber den – på samme måde som når man køber et par sko. For selvom en BH ser god ud på hylden, kan den sagtens give gener, når man har den på. Derudover skal man også sikre sig, at stropperne ikke sidder for stramt – de skal nemlig kunne justeres, så de passer til ens behov.

Der er mange ting at tage hensyn til, når man skal vælge en BH. Men det hele handler om at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov.

Del artikel

Andre læser også