ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor kan en rodbehandling være en nødvendig behandling?

Af Annoncør

Der er mange danskere, som i mindre eller større grad døjer med tandlægeskræk. For nogle opleves det ved, at man ikke bryder sig om at gå til tandlæge, men når det er tid, så gør man det også. Der er også en del af befolkningen, hvor tandlægeskrækken påvirker dem så meget, at de ikke tør gå til tandlæge. Hos disse mennesker kan man snakke om decideret tandlægeangst, hvilket absolut ikke må være sjovt at have. Det anbefales, at man én gang om året går til tandlægetjek for at sikre, at ens tænder er sunde. Alene dét kan være uoverskuelig for folk med tandlægeskræk og tandlægeangst. Der findes så også behandlinger såsom rodbehandlinger, som kræver mere end bare et tandeftersyn. 

Hvordan fungerer en rodbehandling? 

En rodbehandling bliver lavet hos din almindelige tandlæge, og langt de fleste gange vil du blive lokalbedøvet, da man ved en rodbehandling er nede og arbejde ved nerven til tanden. Rodbehandling er en behandling, man laver, når der for eksempel er gået betændelse i ens tand, som man frygter, kan sprede sig til nerven og i værste tilfælde til kæbeknoglen. Ofte har man et rul i tanden i forvejen, som betændelsen kan ”vokse i”.  

Rodbehandling i København 

Hvis du ikke er tilkoblet en tandlæge eller ønsker at skifte, så vil det ofte være en fordel at vælge en tandlæge, som tilbyder rodbehandling i København. Dette kan være en fordi, hvis du en gang skal have lavet enten et almindelig hul eller en rodbehandling, da du så ikke skal benytte dig af en anden tandlæge for at få lavet denne behandling. Dette vil især være en fordel, hvis du lider af tandlægeskræk, og ofte vil det være en god idé at fortælle tandlægen om din skræk, da de så kan tage højde for det i behandlingen, så din oplevelse er så god som muligt.

Del artikel