Åbner til sommer: Hypet ølbar åbner kombineret restaurant og bryggeri i Kødbyen
De sidste to somre er københavnerne strømmet til Den Grønne Kødby på Vesterbro.
Her åbnede det danske bryggeri, ÅBEN, nemlig en udendørs pop-up bar, der lynhurtigt blev meget populær.
Til sommer åbner de en kombineret restaurant og bar i selvsamme lokaler, hvor du kan hygge dig med vennerne side om side med store ølbeholdere – som der selvfølgelig gerne må drikkes af!
Øl i autentiske omgivelser
ÅBEN bryggeri stammer egentligt fra Kolding, men med bare et smuptag fik de fanget de ølglade københavnere, som har brugt de sidste to år på at hænge ud i sommersolen med lækker øl i deres pop-up bar.
Snart tager ÅBEN dog konceptet et skridt videre, når deres midlertidige ølbar omdannes til en permanent restaurant og bar i samme lokaler som bryggeriet selv.
Målet er at skabe et sted, der kombinerer det rå, industrielle look med selve håndværket bag ølbrygning.
Som gæst kan du se frem til at blive omgivet af store stålkar og få serveret øl tappet direkte fra gæringskarrene. Alt imens du nyder lækker mad fra det åbne køkken.
Selve lokalet bliver arkitektdesignet, 1,200 m² stort og med en loftshøjde på ni meter.
I køkkenet bliver der fokus på fermentering, og på at udnytte biprodukterne, der er tilovers fra selve bryggeriet.
Det hele kommer til at ligge på Slagtehusgade 15, og de planlægger at åbne til sommer.
Hvad: ÅBEN åbner nyt bryggeri og restaurant i Kødbyen
Hvor: Slagtehusgade 15, 1715 København V
Hvornår: Åbner sommeren 2022