Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

En af byens bedste: Hypet pastabiks popper op på Vesterbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR/Instagram
Foto PR/Instagram

Er du vild med en god pastaret, så er du helt sikkert ikke den eneste.

Københavnerne står gerne i lange køer og betaler i dyre domme for en lækker omgang italiensk gude-spise, men vil du gerne slippe for særligt den lange kø, så kommer her et godt tilbud.

Københavns ukronede pastakonger, Fabro, laver nemlig en pop-up i juli måned, hvor du kan sætter tænderne i deres guddommelige pastaretter i nye omgivelser – og hvor der kan bestilles plads på forhånd.

Mega populær

Går du forbi hjørnet Borgergade og Fredericiagade i Indre By, og undrer dig dig over den lange kø?

Så bare rolig, det er skam ‘bare’ Fabro, der laver pasta.

Den lille pastabiks uden bordreservation har været et kæmpe hit i flere år, og deres cremede – men simple – pastaretter trækker altid en god kø ud på gaden.

Vi er faktisk så glade for maden hos Fabro, at vi tidligere har haft stedet som Ugens tip.

ÅBEN. Foto PR

Alle torsdage, fredage og lørdage fra d. 6. til d. 29. juli kan du dog slippe for at stå i kø, hvis du lægger vejen forbi deres pop-up hos bryggeriet og ølbaren, ÅBEN, i Kødbyen.

Temaet bliver stadig pasta, men nu også med masser af skaldyr.

Menuen er ikke offentliggjort, men vi er næsten sikre på, at det nok skal blive godt.

Læs mere og book bord lige her.

Pladserne sælges efter først til mølle, og det kan nok godt anbefales at være hurtig.

Hvad: Pop-up med Fabro hos ÅBEN i Kødbyen
Hvor: Slagtehusgade 15, 1715 København V
Hvornår: Torsdag til lørdag fra d. 6. til 29. juli

Del artikel

Andre læser også