MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I 41 år har skiltet undret alle: Nu er facaden endelig skiftet – og naboen solgt

Af André Bentsen
I 41 år har facaden her været en del af bybilledet lige ved Lille Trianglen. Nu ser der helt anderledes ud. Foto: André Bentsen
I 41 år har facaden her været en del af bybilledet lige ved Lille Trianglen. Nu ser der helt anderledes ud. Foto: André Bentsen

Alt godt kommer til den, der venter.

På Øster Farimagsgade har naboerne ventet længe.

Det har forbipasserende også. For alle, der har lagt vej forbi nummer 91 kender facaden med det forfaldne Øbro Salonen-skilt.

Eller rettere; kendte.

Skiltet er pillet ned og facaden skal endelig efter flere årtiers mystisk forfald, renoveres.

Sådan går det op og ned på det københavnske boligmarked – men mest op.

I hvert fald hos den gamle Øbro Salonens nabo.

Efter en periode med tilbageholdenhed på investeringsfronten mærker Colliers nu inemlig gen investeringslyst i hovedstaden.

Nærmere bestemt de tre bydele, Nørrebro, Østerbro og Vanløse, hvor man lige har solgt tre store ejendomme – blandt andet Øster Farimagsgade 93.

Fælles for de tre solgte ejendomme er, at de ligger på centrale placeringer i hovedstadsområdet. Derudover rummer alle tre ejendomme både erhvervslejemål i stueetagen og boliger.

”Med et stabiliseret marked og de optimistiske forventninger til renteudviklingen og generel boligmangel i Københavnsområdet betragtes disse boligejendomme for mange, som attraktive investeringsmuligheder også set i lyset af at de er inflationssikrede i forhold til eksempelvis investering i obligationer,” siger Ditlev Juul, director hos Colliers.

Åbenlys forklaring

Med en stabilisering af renteniveauerne og en forventning om rentefald er investorerne begyndt at vende tilbage med fornyet appetit, hvilket manifesterer sig i salgene af tre boligejendomme i hovedstadsområdet.

Disse transaktioner markerer ifølge Ditlev Juul en tydelig opadgående efterspørgsel efter ejendomsinvesteringer indenfor boligsegmentet, der spænder fra små til mellemstore aktiver herunder småhusejendomme og omk. ejendomme i Københavnsområdet.  

De omtalte ejendomme inkluderer: 

  1. Gormsgade 25, Nørrebro 
  2. Øster Farimagsgade 93, Østerbro  
  3. Jernbane Alle 56, Vanløse 

Del artikel

Andre læser også