MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I dag starter billetsalget: Få fingrene i billetter til EM-slutrunden i København

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

EM-slutrunden i 2020 bliver en helt særlig en af slagsen.

Den afvikles nemlig i 12 byer i 12 forskellige lande. København har fået tildelt fire EM-kampe i Parken, og dermed er Danmark også værtsnation til EM-slutrunden.

Om præcis et år fra i morgen starter den måske sportsbegivenhed nogensinde på dansk jord, når EURO 2020 sparkes i gang med premierekampen i Rom.

Dagen efter spilles den første af fire EM-kampe i Parken.

Kampen i Parken den 13. juni 2020 er forhåbentlig med dansk deltagelse, og hvis du vil være en del af fodboldfesten og brøle de danske drenge frem i vores nationalarena, så skal du slå til nu.

Billetterne til slutrunden og ikke mindst til de fire kampe i Parken er ekstremt eftertragtede, og fra klokken 14 i dag og én måned frem, kan du sikre dit lod i puljen i forhold til at blive en del af EURO 2020-festen på hjemmebane.

Billetter sættes til salg i tre faser

Billetterne sættes til salg i tre faser – og fra i dag – onsdag den 12. juni – klokken 14 er cirka en tredjedel af alle billetterne til salg.

Den seneste måned har det været muligt at skrive sig op til at få en påmindelse om billetsalget, og meget få danskere har meldt sig på banen.

UEFA har bestemt, at billetterne til EM-kampene sættes til salg i tre faser for at få solgt så mange som muligt til alle kampe.

Derfor vil en tredjedel af billetterne blive solgt, før vi kender de hold, der kvalificerer sig til EM-slutrunden. Først til december bliver der sat yderligere cirka 5.000 billetter til salg.

”Billetsalget til EURO 2020 er anderledes, end danske fans er vant til. Det går i gang allerede et år før kampene – og før kvalifikationen er afgjort.

Derfor er det vigtigt at få så mange danskere som muligt til at smide deres lod i puljen med det samme, da interessen fra hele fodboldeuropa er enorm.

På den måde er der større chance for, at Herrelandsholdet får en stærk opbakning til EM med et rød-hvidt klædt Parken i ryggen,” siger Lene Kryger, managing Director for EURO 2020 i en pressemeddelelse.

Håber på fantastisk opbakning

Også i DBU er det vigtigt, at der kommer så mange danske fans til kampene i København som muligt – særligt, hvis Herrelandsholdet kvalificerer sig, understreger kommunikationschef Jakob Høyer:

”Hvis Herrelandsholdet skal have den samme fantastiske opbakning til EURO 2020 som i de seneste to kampe i EM-kvalifikationen, så skal de danske fans slå til nu.

Vi har en enestående mulighed for at skabe en ekstraordinær kulisse for Danmark som holdets 12. mand, og det skal vi udnytte! Vi skal have et Telia Parken fyldt med dannebrog og vidunderlig stemning,” siger han.

Fra klokken 14 onsdag– den 12. juni – og frem til den 12. juli kan du ansøge om billetter til EM-bragene i Parken, hvor der skal spilles fire kampe: Tre puljekampe og en 1/8-delsfinale. To af gruppekampene bliver med dansk deltagelse, hvis vi som forventet kvalificerer os til slutrunden.

Du ansøger om billet til fodboldfesten i Danmark lige her.

Fakta om EURO 2020-billetsalget til kampene i Telia Parken:

  • Fase 1: Ansøgningsperiode den 12. juni til 12. juli 2019 for alle fans – danske som udenlandske – til cirka en tredjedel af billetterne.
  • Fase 2: I december (efter EM-kvalifikationen) sættes cirka 5.000 billetter til salg til danske fans i et prioriteret salg, HVIS Danmark har kvalificeret sig. Dette salg opdeles i to puljer, hvor de fans, der har optjent flest loyalitetspoint, har større chance for at få billetter. Læs mere her.
  • Fase 3: I marts (efter Nations League) sættes de resterende billetter til salg. Her er der åben kamp om billetterne.
  • Som dansk fan er der en lille risiko for at få billet til den puljekamp, som Danmark ikke er en del af

Del artikel

Andre læser også