ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I København med børnene

Af Annoncør

København er en fantastisk dag med masser af kulturelle oplevelser, unikke seværdigheder, sjov og leg for både børn og voksne. Men når du bor i byen og har set det meste så kan det godt være svært at få en regnvejrsdag i byen til at gå.

Her i artiklen får du 3 gode råd til hvad du skal lave med dine børn på en regnvejrsdag i København hvis i keder jer.

Den dyre løsning

Der findes utallige aktiviteter for børn i København, og på Experimentarium kan man altid få timevis til at gå med de mange sjove eksperimenter og udstillinger.

Der er masser af sjove oplevelser for både børn og voksne, og selv om I har været der mange gange før er det altid spændende og lærerigt at komme igen. Slut evt. besøget af med spisning i restauranten, hvorefter i kan finde den nærmeste biograf og hygge jer med en god film og lidt regnvejrs-slik.

Er i ikke til eksperimentarium er der også mange andre sjove indendørs oplevelser i København. Kender du ikke dem alle, så find dem på turistinformationen.

Den budgetvenlige

Smør en lækker madpakke og gå en tur på biblioteket. Sluk mobiler og iPads og få dagen til at handle om nærvær, find evt. et par bøger i kan nå at læse på en time eller to og læs højt for hinanden hvis dine børn selv kan læse.

Efter et par timers læsning trænger børnene sikkert til at få brændt noget krudt af, og her har København heldigvis også 6 indendørs legepladser der er gratis at benytte. Gør det ekstra hyggeligt ved at holde en pause og få noget lækkert mad i nærheden, skal det være endnu billigere så medbring alt maden hjemmefra og hold en indendørs picnic. Husk dog at undersøge reglerne for medbragt mad først.

En gratis løsning

Ofte undervurderer forældre hvor meget børn elsker når mor og far kommer ned på børneniveau og går med ind i legen. Behold nattøjet på og byg hyggelige huler, leg med barbie dukker, lego eller seje Transformers. Lad det være helt op til børnene hvad i skal lege, og glem alt om vasketøj, rengøring og alle de andre kedelige opgaver.

Vil i fordybe jer fuldstændig så vælg evt. at få aftensmaden leveret. Det er en dag som ungerne vil huske længe.

Del artikel