MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

I samarbejde med kendt restauratør: DR Koncerthuset får helt ny restaurant

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Peter Troest
Foto Peter Troest

Siden åbningen i 2009 har DR Koncerthuset markeret sig som et af Europas førende.

Nu indgår koncerthuset et nyt partnerskab med Meyers med ambitionen om at skabe den fuldendte kulturoplevelse – med mad. 

Til februar 2024 åbner DR Koncerthuset nemlig restaurant KLANG, der både har en moderne nordisk profil og trækker tråde til Claus Meyers tv-debut på DR.

Vender tilbage

Restauranten relanceres med det nye navn ’KLANG’, og gæster i Koncerthuset kan fremover både nyde sæsonnære menuer før koncerterne og petit fours og ost efter.

Foto PR

Og selvom partnerskabet er nyt, er der en særlig historik i makkerskabet mellem madvirksomheden og Danmarks nationale public service-selskab:

”Claus Meyer kickstartede som bekendt sin karriere som vært for Meyers Køkken på DR i  1990’erne, og gennem otte år underviste han danskerne i alt fra at sætte pris på lokale råvarer og spise efter sæson til at kende forskel på blommesorter og at udbene fasaner.

Derfor er vi selvfølgelig glade for, at det folkene fra Meyers, der overtager restauranten, og på den måde fører vores fælles historie og værdier videre til DR Koncerthuset,” siger Casper Remmer Jeppesen.

”Gennem de seneste år har vi ønsket at opgradere DR Koncerthusets restaurant, så vi for alvor kan tilbyde en oplevelse, der stimulerer alle sanser.

Hos Meyers har vi fundet en partner, hvor kvalitet og smag virkelig kan spille sammen med vores kulturprogram og på den måde løfte den samlede oplevelse for gæsterne”, fortæller kommerciel chef i DR Koncerthuset, Casper Remmer Jeppesen.

Foto RIkke Westesen

Nordisk køkken

Den gastronomiske profil for Restaurant KLANG tager afsæt i Meyers’ velkendte univers, der gennem mere end 30 år har sat fokus på smag, kvalitet og lokale råvarer i sæson.

”Konceptet for restaurant KLANG er moderne nordisk: 

Gæsterne skal kunne fornemme årstider og breddegrad på tallerknerne, så den klassiske forårsmenu eksempelvis kan byde på kulmule med fermenterede asparges, mens den vegetariske vintermenu kan byde på terrine af svampe med kastanjer og røget pastinak,” fortæller Marie Egede, der er direktør for Meyers restauranter og events. 

Læs mere om Restaurant KLANG her.

Hvad: Restaurant KLANG
Hvor: DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S
Hvornår: Åbner til februar 2024

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien