Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk: Ikonisk skøjtebane midt i København vender tilbage

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

Københavnerne kan efter mange års fravær atter glæde sig til at fejre julen med en skøjtebane på Kongens Nytorv.

I år vækkes en traditionsrig og elsket københavnerattraktion nemlig til live på en af Københavns allersmukkeste pladser.

I et fantastisk samarbejde mellem CHANEL og Copenhagen Christmas / KBH – Commerce & Culture (KCC) er muligheden opstået for at indfri en fælles ambition om at fejre julen i København ud over det sædvanlige.

Og for at skabe en unik og gratis juleaktivitet for både københavnerne, gæster og turister.

Gratis at bruge

Den 300 kvm. store skøjtebane vil være på Kongens Nytorv, København i perioden 11.-22. december 2023, og være åben alle ugens dage i tidsrummet kl. 10.00-18.00.

“Skøjtebanen er et gratis tilbud til alle københavnere, gæster og turister, som en del af Copenhagen Christmas i hjertet af København.

Det bliver en æstetisk smuk juleplads, der respekterer, understøtter og spiller sammen med det omkringliggende lokalmiljø, med de fantastiske aktører og forretningsdrivende i området, og som spiller respektfuldt sammen med Kongens Nytorvs unikke arkitektoniske byrum,” fortæller Michael Gatten, direktør i KBH – Commerce & Culture (KCC), og fortsætter:

“For både CHANEL og Copenhagen Christmas / KBH – Commerce & Culture (KCC) har det været en fælles ambition, at skabe en unik og gratis kulturattraktion i Indre By for københavnerne og for at hylde fællesskabet.

Dét fællesskab, de fælles oplevelser og de fælles traditioner har vi alle brug for i en på mange måder udfordrende tid,” siger Michael Gatten.

Får du lyst til at træne dine tricks på den glatte is, så kan du øve dig frem til åbningen af den ikoniske skøjtebane på Kongens Nytorv den 11. december på en af byens mange andre skøjtebaner.

Du finder vores store guide til skøjtebaner i København her.

Hvad: Skøjtebane vender tilbage til Kongens Nytorv
Hvor: Kongens Nytorv, København
Hvornår: Fra 11.-22. december 2023. Åben alle ugens dage i tidsrummet kl. 10-18

Del artikel

Andre læser også