ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret børneværelset med plakater

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret.

Måske kan det være, at du venter dit første barn, eller det kan også være, at du som forældre ønsker at indrette dit barns værelse på en ny måde. Uanset hvad tilfældet er, kan 

børneplakater være en rigtig god løsning. For børneværelset er ikke blot et sted, hvor dit barn kan have sin seng og alt sit legetøj, men det er også et sted, hvor dit barn skal elske at opholde sig, hvilket børneplakater kan bidrage til. 

Find den rette plakat til det ældre barn

Hvis dit barn er gammel nok til selv at vælge plakaterne, kan I eventuelt sætte jer ned sammen og undersøge det brede udvalg af børneplakater, som kan være kunstneriske, humoristiske eller måske gå hånd i hånd med dit barns interesser. Det kunne for eksempel være, at dit barn interesserer sig for havdyr, hvor en plakat med et fiskemotiv kunne være en oplagt løsning. Det kan også være, at du på denne måde kommer til at lære nye ting om dit barn, som kan åbne op for en god samtale og et tættere bånd. 

Find den rette plakat til det yngre barn

Måske er dit barn kun måneder eller få år gammel, og det kan derfor være svært at gøre sig klog på, hvad dit barn synes om. Ud fra dit kendskab til barnet kan du derfor være den, som træffer beslutningen. Hvis du finder dette udfordrende, kan du også spørge din partner eller andre familiemedlemmer til råds. Måske kan det være, at der er en bestemt historie, som dit barn elsker at få læst højt eller en bestemt film, som dit barn elsker at se. I dag er det muligt, at finde børneplakater, hvor motiverne afspejler kendte historier som for eksempel et af H.C. Andersens eventyr. Dette vil bidrage til, at barnet vil føle en form for tryghed, da motivet fra en historie, som barnet elsker, vil forekomme bekendt.  

Benyt plakater til leg og læring

Mange børneplakater opfordrer også til leg og læring. Det kunne eksempelvis være en 

alfabetplakat, der vil være oplagt, hvis dit barn snart starter i skole, da det vil være en god måde at supplere læringen fra skolen. Samtidig kan børneplakater med dyremotiver, som 

kunstneren Hanne Bartholin blandt andet står bag, også være en god genvej til læring for dit barn. På den måde kan du sammen med dit barn hver aften inden sengetid eller hver morgen før børnehave kort gennemgå de dyr, som barnet har på sine plakater.

Del artikel