Indret dit drømmehjem i København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Har du fået ny lejlighed i København, og står du over for at skulle i gang med at indrette fra top til tå? Lejligheder i København er typisk temmelig dyre, men til gengæld behøver det på ingen måde være dyrt at indrette dem. Læs med her.

Shop genbrugsguld

Noget af det dyreste ved boligindretning er naturligvis møblerne. Men her kan du i den grad spare nogle penge ved at gå på genbrugsjagt. Der findes i dag adskillige hjemmesider og apps, hvor ganske almindelige mennesker sætter deres møbler til salg. Du kan altså købe virkelig smukke og moderne møbler for langt under salgsprisen i butikken, hvis blot du kan acceptere, at møblerne har nogle år på bagen og eventuelt brugsspor.

Du kan også gå på jagt i genbrugsforretninger og loppemarkeder, hvor du kan finde smukke møbler og virkeligt fint nips til en slik. Og du må endelig ikke lade dig begrænse for meget af farver og stof, for de fleste møbler kan ombetrækkes, så de får netop den farve og det stof, du foretrækker.

Med genbrugsguld får du et personligt præg i hjemmet, samtidig med at du sparer mange penge.

Smukke farver på væggene

Du må ikke være bange for at få farver ind i dit hjem – og det kan du gøre på rigtigt mange forskellige måder. Du kan for eksempel vælge at male en enkelt væg i hvert rum i en anden farve end den normale hvide. Det er nemlig en supernem måde at få farve og personlighed ind i hjemmet på, og så er det samtidig noget, der er nemt at ændre, når du bliver træt af det.

Du kan også lave en fin billedvæg, hvor du hænger alle dine yndlingsplakater i ramme op side om side. Du kan eventuelt gøre det ovenpå en farvet væg og dermed give endnu mere udtryk til plakaterne. Du kan se masser af smukke plakater hos www.nicewall.dk.

De grønne fingre

En anden vigtig del af enhver indretning er planter. Planter er med til at give liv i hjemmet, og så tilføjer de ekstremt smukke og naturlige farver til din indretning. Har du ikke grønne fingre, kan du sagtens finde planter, der ikke kræver det helt store af dig, og som i det store hele passer sig selv.

Køb dog en enkelt stor plante, som kan fylde godt til i et hjørne. Det er smukt og minimalistisk at se på. Klik her for god inspiration til et planterigt hjem.