ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indret dit hjem personligt

Af Annoncør

Måden vi vælger at indrette vores hjem på viser noget om hvem vi er. Det er klart at langt de fleste bliver påvirket af de trends der er indenfor indretning, men som ofte vælger man ikke at købe noget man dybest set synes er grimt. Derfor vil ens hjem over tid blive din personlige samling af ting og trends du godt kan lide. Men hvor skal man købe sine ting til hjemmet?

Annoncørbetalt indhold leveret af: Sinnerup 

Sinnerup

Ønsker man at finde frem til mange at de populære mærker på en gang så er Sinnerup et godt sted at kigge. De har flere gode mærker i forskellige prisniveauer. Deres stil er moderne og ret gennemført. Så det er også nemt at finde ud af hvordan man kan blande forskellige mærker. 

Du kan helt selv vælge om du foretrækker at besøge en fysisk butik eller gå ind på deres hjemmeside Sinnerup.dk.

Det er muligt at finde alt fra små fine lanterner til altanen, til cocktailglas, til møbler hos Sinnerup. På den måde er de leveringsdygtig næsten uanset hvad du står og mangler. 

Boii Studio

Måske tænker du først og fremmest på Boii Studio som en tøjbutik og det er også det den primært er. Men i deres butikker finder man også et rigtig fint udvalg af keramik. Så det er et perfekt sted at gå på jagt efter et flot serveringsfad, nye kaffekopper eller anden keramik. De har som hovedregel holdt sig den samme stil indenfor keramik, men har flere forskellige mærker der laver keramik på denne måde. 

Derfor er det også utrolig nemt at se hvordan man kan sammensætte sit eget unikke stil, blot ved at se nogle af de mærker der står samlet på hylderne hos Boii Studio. 

Genbrugen

Det er blevet utrolig populært at købe ting på genbrug. Alt fra tøj, til nips, til større møbler. Der er også mange forskellige steder hvor du kan købe ting second hand. Selvfølgelig findes der de gamle klassiske Røde Kors butikker og hjemmesider som den blå avis. Men med tiden er der også kommet nogle rigtig finde genbrugsbutikker, hvor de virkelig gør noget ud af at sælge gode genbrugsvarer og at butikken tager sig lige så flot ud som en almindelig butik. 

Nogle gange er det nemmere at finde unikke genstande til hjemmet i genbrug og på den måde kan du få en helt unik og personlig stil derhjemme. Da du frit har kunnet blande genstande fra forskellige årtier og hapse af andres særlige ejendele de nu skiller sig af med.

Del artikel