MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ingen jackpot: 2 københavnere fik vild lørdag – men nu er der 608 millioner i puljen

Af André Bentsen
For nylig vandt en mand fra Østerbro 750 millioner i lotto. Nu nærmer puljen sig igen det astronomiske beløb. Foto: Danske Spil
For nylig vandt en mand fra Østerbro 750 millioner i lotto. Nu nærmer puljen sig igen det astronomiske beløb. Foto: Danske Spil

Det kan være lidt lige meget, om dit yndlingshold går videre ved EM, eller om din favoritrytter i Tour de France taber tid til den gule trøje.

Lørdag aften blev to heldige fra Københavnsområdet pludselig millionærer takket være Lotto.

Danske Spil oplyser dog, at der de to vindere til trods, ingen vindere var af førstepræmierne i hverken Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot.

Det betyder ekstra store gevinster i denne uge, hvor en enkelt vinder således vil kunne gøre den historiske vinder fra Østerbro forleden kunsten efter.

Han vandt 750 millioner kroner for en kupon købt på Trianglen.

Helt så stort smilede lykkens gudinde dog ikke til de to københavnere i lørdags.

Selv om de ikke ramte de syv rigtige i Lotto, så ramte de dog alligevel plet ved den efterfølgende, faste ekstratrækning Millionærchancen, hvor der trækkes lod om 2X1 million kroner blandt alle ugens spillede rækker.

“De to nyrige danskere ved formentlig allerede godt, at millionen er i hus,” oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Sker hver uge

Vedkommende, som kommer fra den sydlige ende af København, spillede nemlig med via sit PLUS abonnement, hvor vinderen får automatisk besked og pengene helt af sig selv ryger ind på kontoen. Det samme gjorde den anden, nyslåede millionær og så ringer gevinst-klokkerne jo med det samme, oplyser Danske Spil

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Fordi ingen fik jackpot, er der i denne uge flotte 608 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der er 12 millioner kroner til syv rigtige i Lotto og 72 millioner kroner i Vikinglottos førstepræmiepulje. Og så er der 2 millioner kroner i Joker onsdag.

I 2023 blev i alt 315 danskere Millionærer med Danske Spil.

Del artikel

Andre læser også