ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv en del af holdet: Innovativt startup leverer alverdens lækre varer til københavnerne

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Har du lagt mærke til noget nyt i det københavnske gadebillede?

Pludselig kører cykelbude iført cool uniformer gennem gader og stræder, og masser af københavnere er allerede vilde med dem.

Cykelbudene arbejder for den innovative tech-virksomhed Gorillas, der for kort tid siden indtog det danske marked.

Gorillas oplever stor interesse fra forbrugerne og stormer fremad, og derfor er de lige nu på udkig efter nye riders, der vil være en del af virksomhedens unikke koncept.

Et dynamisk miljø

En Gorillas-rider er ikke bare et traditionelt cykelbud, og jobbet går ikke kun ud på at cykle fra A til B med varer i rygsækken.

Som rider er man en del af den lokale base, når man på hver arbejdsdag møder ind i det Gorillas-varehus, man er tilknyttet, og det er også her man vender tilbage efter hver tur på cyklen.

Det betyder blandt andet, at man har tid til at snakke med sine kolleger og lune sig på en kop kaffe, inden næste levering kalder, og man bliver en vigtig del af virksomhedens dynamiske miljø.

Gorillas leverer det, du lige står og mangler, usandsynligt hurtigt. Foto: PR

Gorillas’ riders er virksomhedens helte, da det er dem, der bringer varerne frem til kunderne og gør hverdagen nemmere for massevis af mennesker.

I den innovative virksomhed lægges der stor vægt på at have en flad struktur, og det betyder, at man som rider har rig mulighed for at komme med input og være med til at forme måden, der arbejdes på.

Sådan bliver du rider

Lige nu søger Gorillas riders til både deltids- og fuldtidsstillinger, så hvis du eller en, du kender, er på udkig efter nye udfordringer og kunne tænke sig at blive en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads, er der god grund til at rette henvendelse til den fremadstormende virksomhed.

Der er mange fordele ved jobbet som rider – blandt andet kan det nemt kombineres med studielivet eller andre jobs, og så får man motion i løbet af arbejdsdagen, så man kan springe turen i fitnesscentret over, når man har fri.

Som ansat hos Gorillas er du sikret en fast kontrakt samt gode kolleger, og du får stillet både el-cykel og en moderigtig arbejdsuniform til rådighed.

For at blive rider behøver du ikke at være knivskarp til det danske sprog, da der i høj grad kommunikeres på engelsk i virksomheden.

Du skal blot have et dansk CPR-nummer samt en dansk bankkonto, og så skal du være frisk på at hoppe op på cyklen og møde såvel københavnerne som dine nye kolleger med et smil.

denne side kan du nemt og hurtigt ansøge om at blive rider for Gorillas.

Du får hurtigt en tilbagemelding fra virksomheden, og der startes nye hold af riders op flere gange om måneden, så du kan komme i gang med kort varsel, hvis du ønsker det.

Det man lige står og mangler

Gorillas er et tysk startup med hovedkontor i Berlin, og virksomheden er allerede at finde i mere end 40 byer i otte lande.

Gorillas har specialiseret sig i at levere lige det, man ønsker og mangler, samt lokale delikatesser og varer af høj kvalitet.

Det kan for eksempel være, når du har brug for en flaske champagne og lækkerier til en festlig lejlighed. Eller det kan være medicin fra apoteket, når du ligger syg derhjemme.

Hvis du har brug for at få leveret en eller flere varer på kort tid, skal du blot hente Gorillas-appen i App Store eller på Google Play, og herfra har du adgang til tusindvis af produkter.

Gorillas leverer fra morgen til aften i stort set hele København.

Se mere på gorillas.io.

Del artikel