Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Inspiration til det sidste julegaveindkøb

Af Annoncør

Hvis du her på falderebet mangler de sidste julegaver, og du er tømt for idéer, så kan du hente inspiration her. Det kan være vanskeligt at komme på nye og kreative gaveidéer hvert år, og det kan være nødvendigt med lidt hjælp. Her får du tre idéer.

Giv en smuk og meningsfuld krystal

Krystaller er ret populære, og selvom det måske kan virke som et moderne fænomen, så er det ikke tilfældet. Krystaller og sten har eksisteret siden, jorden blev skabt. Og en overtroisk og spirituel brug af krystaller og sten kan spores helt tilbage til oldtiden, hvor de gamle egyptere mente, at sten og krystaller havde beskyttende funktioner. Derfor brugte de sten i smykker, så de kunne bære beskyttelsen på sig. I antikken begyndte grækerne at tillægge de forskellige krystaller og sten særlige egenskaber. 

Navne som ametyst, rosa kvarts eller opal, er navne på forskellige krystaller, som alle stammer fra grækernes navngivning. Der er altså en rig historie at hente i brugen af krystaller og sten, som kan være magisk og spændende for de fleste at besøge. Hvad end man er spirituel eller ej. Derudover kan krystaller og sten være en smuk pyntegenstand i et hjem. Hvis du er interesseret i at undersøge de forskellige krystallers egenskaber, kan du besøge krystalsten.dk. Her kan du også erhverve dig krystaller og meget andet.

Giv et en lille bid af regnskoven 

Hvis du er træt af gaveræset og gerne vil tænke lidt bæredygtigt, så kan du købe et regnskovscertifikat som julegave. Organisationen Verdens Skove arbejder for at bevare og beskytte regnskoven. For 450,- kan man bevare et regnskovsområde på over 1000 kvm. Og som certifikat får man et fint stykke kunst i A4-form, som kan hænges op derhjemme. Det er et fint og bæredygtigt alternativ til de mange forbrugsvarer, som vi ellers køber i julens dage. Det er en gaveidé, som både kan glæde voksne og børn. 

Giv en oplevelse

De allerfleste bliver glade for en oplevelsesgave, fordi det er et udtryk for, at man gerne vil bruge tid med hinanden. Det er derfor en af de former for gaver. Der er desuden et væld af forskellige muligheder med oplevelsesgaven, og den kan tilpasses forskellige budgetter. Det kan både være en frokost på en café, en tur i teatret eller biografen eller en togbillet. Det kan være en god idé med en oplevelse, hvis man er helt udtømt for idéer. Eller hvis du ovenikøbet har glemt en gave. Endnu et plus ved en oplevelsesgave er, at du også selv får en oplevelse med. Det gør selvfølgelig også gaven en smule dyrere, men det er på mange måder også en gave til dig selv. Det er til gengæld godt at sætte en dato i kalenderen med det samme, så den ikke går i glemmebogen

Del artikel

Andre læser også