ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Inspiration til dig som skal holde ferie i Danmark

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Danmark er et skønt sted at holde ferie. Du kan holde ferie i Danmark på alle tidspunkter af året, det handler bare om, at du tilrettelægger oplevelserne til, hvilken årstid du ønsker at afholde din ferie. Der er flere steder, hvor det er oplagt at starte, når du skal planlægge din ferie. Der er nemlig en lang række oplevelser og seværdigheder i hele landet, og det kan derfor være svært at overskue, hvor turen skal gå til. Her får du tre bud på, hvor du kan planlægge, at din næste ferie skal tilbringes, og hvad de tre steder har at byde på. 

København

København er det oplagte valg. Som Danmarks hovedstad og største by, er det her, det sker. I København er der oplevelser for alle – både store og små, og der er seværdigheder, som det giver mening at besøge uanset vejret. Byen byder blandt andet på Tivoli, Zoo, Rundetårn, Amalienborg, Eksperimentariet, Dyrehaven og meget meget mere. Hvis du ikke er til de klassiske seværdigheder, er byen også et dejligt sted blot at slentre rundt. Du kan udforske byens mange smukke steder, spise på de lækre restauranter og shoppe i de mange gode butikker. 

Odense

Odense er Danmarks 3. største by, og byen har mange dejlige ting, som er værd at opleve. Odense er kendt for at være en meget kulturel by, som har en masse historie at byde på. For det første er Odense jo H.C. Andersens hjemby, så hvis du vælger at besøge byen, kan du blandt andet opleve H.C. Andersens hus samt museum. Hvis du planlægger dit besøg rigtigt, vil der ofte også være skuespil, som fortæller de klassiske eventyr eller lignende seværdigheder, som er værd at opleve. Derudover er Egeskov slot også et populært sted at besøge, når nu du er i nærheden. Her er der en masse gode oplevelser for både børn og voksne.

Silkeborg 

Hvis du ikke er så meget til by, og de oplevelser det medfører, så er Silkeborg og resten af Søhøjlandet måske noget for dig. Silkeborg er også kendt som Danmarks outdoor hovedstad, og med sin smukke natur, er byen et oplagt sted for dig, som gerne vil planlægge en aktiv ferie. Hvad enten det er med familien, venner eller dig selv, er du sikret, ferien kan blive med naturen i højsæde. I Silkeborg finder du mange gode vandreruter, og så er stedet kendt for at have gode Mountainbike forhold. Er du mere til vand end land, kan du sejle ud i kano eller kajak i en af de mange søger eller på Gudenåen. Du kan også sætte dig på Hjejlen og sejle mod Himmelbjerget, som uden tvivl er et besøg værd. Selvom ferien er med naturen i fokus, vil du også have mulighed for at kombinere det med lidt byliv, da du stadig kan nyde en frokost inde i Silkeborg by på en af de mange restauranter eller caféer.

Del artikel