ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Invester i dit helbred – Husk dit C-vitamin

Af Annoncør

C-vitamin er vigtigt for kroppens helbred og sørger blandt andet for at kroppen har et godt immunforsvar. C-vitaminer er med til at beskytte kroppen mod virus og bakterier, hvilket er vigtigt for mennesker, da det ikke er noget kroppen selv kan fixe. Ved en sund og varieret kost, er det nemt at sørge for at man får sin daglige indtagelse af C-vitaminer, da det er nødvendigt for kroppen at danne det betydningsbærende vitamin . Desuden er C-vitaminer blandt andet med til at forebygge skade af tandkødet, hud og øjne.

Heldigvis findes C-vitaminer i almindelige madvarer som frugter, kartofler og grøntsager, og gøre det dermed nemmere for dig at tilføje C-vitaminer i din daglige kost. Så en kostplan uden kød og mælkeprodukter kan sagtens gå an, uden at du skulle mangle dit vigtige C-vitamin.

Hvilke typer mennesker har særligt brug for C-vitaminer?

Hvis du er en person der solbader meget, eller ryger for meget tobak, bør du tage en meget C-vitamins fyldig kost. Hvis du lider af stress og tager p-piller til daglig, kan det også være nødvendigt for dig at øge dit C-vitamin forbrug. Derudover er behovet for C-vitamin også stort hos personer, der dyrker en masse aktivitet og sport. Du kan mærke din mangel på C-vitamin, hvis du føler dig træt, irritabel og har muskelsmerter.

Gør det endnu nemmere for dig at tage dit C-vitamin

Der er mange måder at tage C-vitaminer på, en af mulighederne er at tage dem i pille form. Det kan være med til at gøre det nemmere for dig at sørge for at vitaminet er med i den daglige kost.

Ydermere kan C-vitaminpiller være med til at garantere at du får den rette mænge.

C-vitamin som kosttilskud kan også fås i flere forskellige varianter af lækre smage, der kan give dig en god smagsoplevelse. For eksempel kan du få det i appelsin og hindbærsmag.

Del artikel

Andre læser også