MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Investering i kryptovaluta – Hvor køber man kryptovaluta?

Af Redaktionen

Annonce

For ikke særligt mange år siden, så blev kryptovaluta lynhurtigt virkeligt populære og alle skulle nærmest investere i Bitcoin som er den mest kendte kryptovaluta. Der var ikke nogen som ikke kendte til hvad en Bitcoin var og selvom man ikke helt forstod dem, så investerede man alligevel.
Dette udviklede sig til en kæmpe kursraket for Bitcoin som med et brag faldte ned igen og skræmte mange investorer som til sidst købte til den højeste pris fordi folk blev grådige, mens du som gjorde dette oplevede kæmpe tab, men langt de fleste nåede at tjene penge på kryptovaluta.
Folk har i en periode holdt sig lidt væk fra denne type investering men er nu kommet tilbage igen. Og hvor skal man så købe sin investering i kryptovaluta, hvis man gerne vil lave investering i kryptovaluta? Det kommer vi ind på her.

EToro

En af de klart mest kendte platforme derude til at investere i kryptovauta på er eToro. EToro blev stiftet tilbage i 2006 og er i dag en af de største og mest kendte handelsplatforme i EU med over 9 millioner brugere. Det der gør eToro interessant er at de er en Social trading platform som betyder at man på platforme kan se hvad andre investere i. De skabte eToro i sin tid, med en vision om at skabe automatisk investering, hvilket de også er lykkes med, og endda med kæmpe succes. De har nemlig skabt copytrading, som gør at du har mulighed for at kopiere andre investorers portefølje automatisk, hvilket betyder at du ikke selv manuelt skal investere, men kan blot tage på arbejde og så vil din portefølje automatisk følge den investor du har valgt. Og der findes mange professionelle daytraders på eToro som giver dig muligheden for at få samme afkast som de gør, bare uden at du skal fortage handlerne. Du kan læse denne anmeldelse af eToro på Stabilokonomi.dk.

Hvilke kryptovaluta skal man investere i?

Der findes en masse forskellige kryptovalutaer, men det er stadig Bitcoin som er den største med 70% af hele kryptovaluta markedet. Det er en stor fordel at investere i de større kryptovalutaer så du undgår at investere i de små som måske ikke rigtigt bliver til noget alligevel.

Del artikel

Andre læser også