ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Invitér dine venner med til privat ølsmagning

Af Annoncør

Har du lyst til at opleve noget nyt? Der er rigtig mange sjove og anderledes oplevelser, der er værd at prøve. F.eks. er det en sjov idé at tage til privat ølsmagning sammen med dine venner, hvis du interesserer dig for øl eller bare har lyst til at prøve noget anderledes. 

Planlæg en privat ølsmagning

Hvis du har bare en smule interesse for øl, så er det rigtig spændende at prøve en masse forskellige typer og varianter, samtidig med du lærer noget nyt. Det er specielt spændende, hvis du gør det sammen med dine venner. 

Det er en anderledes måde at være sammen på. Privat ølsmagning i København består af at smage forskellige øl, men du lærer samtidig om både øltyper, gæring, trappist øl m.m. Du bliver derfor også klogere efter sådan en ølsmagning. Men i bund og grund er det blot en hyggelig og anderledes oplevelse, der er værd at prøve, hvis du interesserer dig for øl. 

Hvis du har nogle venner, der har samme interesse, så er det en god idé til en fælles oplevelse, en overraskelse eller en gave. En oplevelsesgave er altid en god gave, fordi det er noget, der bliver til gode minder. Det er også en ideel gave, hvis du er tom for gaveidéer eller selv ikke har nogen gaveønsker.

Find en ølsmagning nær dig 

Privat ølsmagning er til at finde flere steder. Derfor handler det bare om at finde et arrangement nær dig. Se alle smagninger her. 

Det er altid en god idé at læse mere om, hvad der hører med i diverse smagninger og oplevelser. Nogle gange hører der nemlig nogle forskellige ting med alt afhængig af, hvor du booker. Derfor er det en god idé at læse nærmere om, så du er sikker på, hvad du får og betaler for. 

Del artikel