Sæsonen er startet: Isoteket har åbnet endnu en isbutik

Solen er igen lige så stille begyndt at titte frem, og det ved vi alle sammen godt hvad betyder:
Issæsonen er startet.
Isoteket har allerede haft stor succes på Bopa Plads på Østerbro siden 2017, og nu har de åbnet endnu en butik ved Søerne.

Fløjlsblød gelato
Fremover kan is-sultne københavnere på spadseretur langs Søerne få stillet sulten med Isotekets kompromisløse gelato lige ved Dronning Louises Bro.
Og det bliver altså godt – rygterne i gaden går nemlig på, at det er noget af byens bedste is.
The Guardian har fremhævet Isoteket som et af Europas 20 bedste issteder, og stjernekokken, Louisa Lorang, har skrevet “Måske den bedste is jeg har smagt i Danmark”.
Isoteket laver intens og fløjlsblød gelato syv dage om ugen, som er 100% økologisk og altid lavet af de bedste råvarer.
Målet har fra første dag været at lave verdens bedste is. Intet mindre.
Netop fordi isen laves frisk hver eneste dag, så ændrer sortimentet sig også i løbet af dagen.
Deres ismager har været på gelato-universitet i Bologna, så tilgangen er den traditionelle italienske – men smagene er anderledes.
Isoteket serverer udelukkende nemlig gelato ud fra egne, unikke opskrifter.
Prøv for eksempel en yuzu-vanilje-mælkegelato, mexicansk kaffeis eller karamelis med havsalt.
Foruden den klassiske gelato, både vegansk og på sødmælk, kommer der i løbet af foråret også softice og andre isoverraskelser på menuen.
Hvad: Isoteket er åbnet ved Søerne
Hvor: Sortedam Dossering 11, 2200 København N
Hvornår: Er åben alle ugens dage fra kl. 12-20
Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram