Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Suit up: Cool jakkesætsbutik åbner i historisk Carlsberg-bygning

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Deerest åbner i Carlsberg Byen. Foto: PR
Deerest åbner i Carlsberg Byen. Foto: PR

Der er fuld fart på Carlsberg Byen.

Mens det ene moderne byggeri efter det andet tager form, og smukke gamle bryggerihaller sættes i stand, åbner stribevis af lækre forretninger og spisesteder.

I denne uge slår endnu en cool butik dørene op, og denne gang er der tale om den danske jakkesætsspecialist Deerest.

Mange kender allerede Deerest for deres velbesøgte forretning over for Bistro Boheme på Esplanaden, hvor de siden 2019 har langet blandt andet jakkesæt, skjorter og sko over disken.

Deerests nye forretning i Carlsberg Byen kommer til at ligge på adressen Bryggernes Plads 9 B – altså lige under Hotel Ottilia og tæt på de ikoniske elefanter.

En milepæl

Det var de tre venner Benni Mikael Petersen, Jean Lichinger Vendel og Mikkel Bo Hansen, der stiftede Deerest i 2018, da de mente, at københavnske mænd fortjente jakkesæt i såvel god stil som kvalitet.

Siden da er det gået stærkt, og ifølge de tre stiftere er åbningen af butikken i Carlsberg Byen en milepæl, der er nået hurtigere end forventet.

“Vi startede med at lave 400 par sko og 200 jakkesæt i 2018, hvor vi lejede et lille butikslokale på en sidegade til Nordre Frihavnsgade på Østerbro. I december 2019 kunne vi rykke til vores nuværende butik på Esplanaden, og vi havde ansat vores første fuldtidsansatte udover os tre stiftere nogle måneder forinden,” fortæller en af de tre stiftere, Mikkel Bo Hansen.

“Nu kan vi åbne en over 200 kvm stor butik i historiske og fredede lokaler, på en af Købehavn fedeste lokationer, midt i Carlsberg Byen. Vi ved, at vores koncept er godt, men at det skulle gå så hurtigt, har overrasket os,” siger han.

Deerest har stort fokus på både kvalitet, pasform og service, og det er slet ikke så dyrt, som det lyder.

Virksomheden har nemlig skåret de dyre mellemled væk og producerer alt selv.

Priserne for et jakkesæt i italiensk kvalitet starter således på 3.000 kroner, og som kunde får man tilpasset alle dele, så det hele sidder knivskarpt.

Planter træer når du shopper

Lokalerne, som Deerest har overtaget i Carlsberg Byen, er fra 1968 og blev tidligere brugt til at lagre øl.

Til MigogKbh fortæller Mikkel Bo Hansen, at butikken får et look, der er klassisk, men samtidig har masser af kant.

Op fra sildebensparketten “vokser” et træ, og det er der en helt særlig grund til.

Deerest planter et træ i naturen for hvert produkt, der sælges i deres butikker, og indtil videre er det blevet til mere end 325.000 træer på 2,5 år.

Den nye butik åbner fredag 1. april, og Deerest sørger for, at åbningen bliver fejret med stil.

Kigger man forbi forretningen fredag i tidsrummet kl. 10-12, bliver man budt på brunch-godbidder fra Cadence, og fra kl- 12 er der bowls fra Hooked samt champagne og cocktails.

I ægte Carlsberg-ånd kan man selvfølgelig også få skænket en Carlsberg- eller Jacobsen-fadøl, og Deerest byder også på kaffe.

Lørdag er der ligeledes brunch-godbidder fra Cadence i tidsrummet kl. 10-12, og omkring kl. 11.30 til 12.30 lægger Carlsbergs berømte bryggerheste vejen forbi, og der diskes igen op med Carlsberg- og Jacobsen-fadøl mellem kl. 12 og 16.

Hvad: Deerest åbner ny butik
Hvor: Bryggernes Plads 9 B, Carlsberg Byen
Hvornår: Åbner 1. april 2022

Del artikel

Andre læser også