Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Udover det sædvanlige: Tag familien og vennerne med til julens mest overdådige kagebord

Af Mathilde Mågård Hansen
Admiral Hotel. Foto PR
Admiral Hotel. Foto PR

Julen er en tid for søde sager.

Og hos MigogKbh er vi vilde med det!

Vil du dog gerne have noget mere ekstraordinært end brændte brunkager og tørt juleskum, så skal du besøge Admiral Hotel de tre første adventssøndage i december.

Her inviterer de nemlig til Det Store Julekagebord, hvor Admirals konditorafdeling slipper kreativiteten løs og serverer byens mest nuttede julekager.

Foto PR

Kager, bagværk og chokolader

Hvis du er til julehygge i historiske omgivelser og kagekunst med masser af håndværk og stor smag, så er denne julestue lige noget for dig.

For den 3., 10. og 17. december er du inviteret til et overdådigt kagebord fyldt med imponerende kager, julebagværk og chokolader hos Admiral Hotel på Toldbodgade.

På Det Store Julekagebord finder du blandt andet:

  • Snemand med kirsebær og vanilje
  • Nougat-espresso-rulle
  • Fyldte chokolader med “Christmas-spice”, “After Eight” og “æble & honning”

… og meget, meget mere.

Fra venstre: Oliver Machholdt Høyer (konditor), Victoria Hollinsworth (konditor) og Sandra Berg Kjeldsen (chefkonditor). Foto PR

Det bliver et kagebord, du sent vil glemme.

Alle kagerne er kreeret af Admiral Hotels dygtige chefkonditor, Sandra Berg, og hendes konditorteam.

”Det Store Julekagebord på Admiral Hotel handler om tradition og håndværk.

Det handler om at få skabt et overdådigt og personligt kagebord at samles omkring, hvor innovation møder traditionelle dyder.

Vi glæder os alle til at præsentere byens kageentusiaster, familier og andre juleglade sjæle for bordets imponerende kager, julebagværk og chokolader. Forhåbentlig bliver årets julekagebord startskuddet til en ny juletradition for Københavns kageglade segment,” fortæller køkkenchef Andreas Tancula Møller, chef for konditorholdet.

Foto PR

Med alverdens lækre drikke

Med så mange gode kager skal de naturligvis heller ikke tørste.

Admiral Hotel byder derfor også på hjemmelavet gløgg med varme krydderier og portvin, varm chokolade, velkomstbobler i konditorens yndlingsfarve og mere til.

Arrangementet er en skøn lejlighed til at invitere familie, børn og venner til en adventssøndag ud over det sædvanlige.

Foto PR

”Vi har en ambition om at blive en foretrukken destination for kageentusiaster. Entusiaster fra både nær og fjern. Entusiaster der ønsker at få indblik i konditorafdelingens spændende planer for fremtiden og samtidig tage del i hotellets gastronomiske univers.

Vi har sammensat et stærkt og kreativt hold af konditorer, der ved, hvad de vil, og som lige nu leger med koncepter som chokoladeskoler, afternoon tea, masterclasses i is og meget, meget mere.

Fremtiden er spændende, når man er så heldig at drive en gastronomisk destination i Admirals smukke og historiske rammer,” siger køkkenchef Andreas Tancula Møller, chef for konditorholdet.

Prisen for Det store julekagebord inkl. drikkevarer er 395 kr. pr person. Halv pris for børn under 12 år.

BOOK TIL DET STORE JULEKAGEBORD PLADS HER.

Bemærk at pladserne sælges efter først til mølle, så du skal ikke vente for længe med at reservere plads.

Hvad: Det store julekagebord på Admiral Hotel
Hvor: SALT Restaurant, Toldbodgade 24-28, 1253 København K
Hvornår: De tre første adventssøndage i december (3., 10. og 17. december 2023)

Del artikel

Andre læser også