Kåret til byens bedste kebab: Nu åbner de butik nummer to
Kebab har vi meget af i København, men den ekstra gode skal man lede lidt længere efter.
Faktisk har vi selv spist pita med kebab til den helt store guldmedalje for at finde Nørrebros bedste, og den guide kan du læse lige her.
Hidtil har vi dog (med glæde) sat kursen mod Killer Kebab på Viktoriagade på Vesterbro, når lysten til et ’sølvsværd’ blev for uimodståelig, men fra næste uge af behøver du ikke længere tage den tur.
Her åbner de nemlig butik nummer to, og den kommer til at ligge i Indre By.
Kæmpe interesse
I foråret 2022 kørte Berlingske den helt store kebabtest, og her var det Killer Kebab, der som den eneste modtog seks stjerner.
En anmeldelse, der i høj grad kunne mærkes i biksen på Vesterbro.
“Vi syntes allerede, vi havde fået godt gang i butikken på Viktoriagade inden, vi vandt testen i Berlingske. Men det var intet i forhold til hvor travlt, vi fik efter,” fortæller Ulv Ankerstjerne, der er den ene halvdel af makkerparret bag den testvindende kebab.
“Vores omsætning steg med 80-90 procent fra den ene dag til den anden. Det var nogle vanvittige dage og uger.”
“Nogle dage løb vi tør for kebab allerede klokken 17,” tilføjer englænderen Adam Vearey, som er den anden halvdel af makkerparret.
“Hos os er kødet jo en begrænset ressource, eftersom vi selv marinerer og ’bygger’ vores lammekebab hver morgen. Men normalt melder vi altså først udsolgt omkring klokken 20.”
Killer Kebabs unikke blanding af hjemmelavet lammekebab, frisk spidskål, eminent dressing og ikke mindst friskbagt surdejsbrød overbeviste Berlingskes anmelder, der kvitterede med seks stjerne og titlen som ’Københavns bedste kebab’.
Fart på
På trods af travlhed på Viktoriagade er turen nu kommet til kebabbiks nummer to.
“Vi fornemmer, at der er mange lokale, der har ventet i spænding på åbningen, så vi glæder os til endelig at slå dørene op,” fortæller Adam.
Og selvom de to kebab-entusiaster grundet travlhed har brugt længere tid end forventet på at åbne i Borgergade, har de endnu større ambitioner for deres unge koncept.
“Vi er så småt begyndt at lede efter lokalitet nummer tre” forklarer Ulv.
”Men med den nuværende situation på arbejdsmarkedet, slår vi nok lidt koldt vand i blodet”.
Som så mange andre i restaurationsbranchen, mangler de to venner nemlig arbejdskraft, og det bliver således i første omgang kun åbnet i fem dage om ugen, når Killer Kebab slår dørene op i Borgergade 18 onsdag d. 10. august.
Udover kebab kan du også nyde deres rulle med saftige, men sprøde hjemmelavede falafler, trøffelmayo, æble og friskbagt surdejsbrød.
Hvad: Killer Kebab åbner ny butik
Hvor: Borgergade 18, 1300 København K
Hvornår: Åbner onsdag d. 10. august 2022