Vil nå endnu vildere niveau: Michelin-restauranten Kadeau genåbner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Marie Louise Munkegaard
Foto: Marie Louise Munkegaard

Der var triste miner hele vejen rundt tidligere på året, da det kom frem, at Michelin-restauranten Kadeau var erklæret konkurs.

I maj blev det så annonceret, at en ejerkreds bestående af prominente navne stod bag det nye Kadeau. Her er blandt andet tidligere landsholdsspiller Thomas Kahlenberg og håndboldstjernen Mikkel Hansen.

På fredag sker det så endelig. Det nye Kadeau i København genåbner.

Søger helt ind til kernen

I en tid hvor alle holder afstand, genåbner den 2-stjernede Michelin-restaurant Kadeau i version 3.0 – hvor gæsterne kommer tættere på maden, og oplevelsen af gastronomisk autencitet når nye højder. Det er stadig alt det jordnære, vi elsker ved Kadeau, det er bare bedre.

Sådan lover folkene bag den nye udgave af Kadeau.

Grundidéen for det nye Kadeau er mere af det samme. Og skal man løfte niveauet fra det perfekte, skal man søge helt ind til kernen.

Når Kadeau i København genåbner den 30. oktober er visionen derfor at skabe en endnu mere intim oplevelse.

“Vi kommer til at kræse endnu mere for detaljen, det bliver mere omfavnende, og en mere personlig oplevelse. For alle involverede faktisk,” fortæller Nicolai Nørregaard, køkkenchef hos Kadeau.

Foto: Marie Louise Munkegaard

Har ændret de fysiske rammer

Den 30. oktober slår Kadeau igen dørene op i København efter en omfattende renovering. Ved at ændre og nytænke de fysiske rammer – og skabe flere rum i rummet – bliver oplevelsen en ganske anden.

“Jeg glæder mig utrolig meget til det her nye kapitel i vores historie. Vi vil altid gerne gøre det bedre, udvikle os og på alle måder opgradere.

I morgen skal altid være lidt bedre end i dag. Har man været i de samme rammer for længe, kan de føles begrænsende og man fanges i en bestemt algoritme. Så nu er vi klar til at rykke os igen og opnå et endnu højere niveau,” siger Nicolai Nørregaard.

Færre gæster per aften

Gæsterne kommer tættere på maden og det bornholmske DNA; tættere på det, det hele handler om.

Og med færre gæster pr. aften åbnes der op for at arbejde med råvarerne på helt nye måder.

Gastronomisk frihed etableres og bedre tid skabes til hver enkelt gæst, som får en helt unik spiseoplevelse. En oplevelse der, som altid med Kadeau, minder mere om en privat middag end et restaurantbesøg.

Nu startes der med et velkommen i en nyetableret lounge, før der serveres 20 retter ved hovedbordet, vinkortet er markant udvidet og vinkælderen rykket op blandt gæsterne.

Der sluttes af i det kommende grønne orangeri i gården – og så kommer der Private Dining Room for dem, der vil have en endnu mere privat version af Kadeau.

Gæsterne kommer mere rundt i universet

Med flere sceneskift kommer gæsterne mere rundt i Kadeau-universet og får flere oplevelser i oplevelsen.

“Vi kommer til at arbejde mere intenst med både sceneskift, vinen og råvarerne – og det at vi tager færre gæster ind pr. aften vil gøre det muligt at kræse endnu mere om hver enkelt.

Vi kommer direkte fra en hektisk sæson på Bornholm med lyse aftener og mange gæster, så jeg glæder mig faktisk helt vildt til at åbne for Kadeau København med tid til fordybelse, forkælelse og en helt anden ro.

Og til at tage hul på de næsten syv tons sylt, vi har arbejdet med henover sommeren; fra henkogte blommer til semitørrede jordbær og syltede blomster,” fortæller Nicolai Nørregaard.

Det nye Kadeau får 8 borde med plads til 24 gæster samt nyt Private Dining Room med plads til 14 gæster.

Kadeau
Wildersgade 10B
1408 København
Book her