Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nogle af landets mest kendte: Mød ambassadørerne til kæmpe Gaming Week i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Bella Arena har tidligere dannet rammen om internationale esport-events. Til januar hylder Copenhagen Gaming Week alle spilgenrer. Foto: PR
Bella Arena har tidligere dannet rammen om internationale esport-events. Til januar hylder Copenhagen Gaming Week alle spilgenrer. Foto: PR

Når Copenhagen Gaming Week for første gang forvandler Bella Center og Bella Arena til epicentret for gaming og esport d. 12. til 14. januar 2024, bliver det i selskab med et line-up af kendte ambassadører.

Dermed kan gæsterne kan se frem til interaktive shows, insiderviden og autografer fra nogle af Danmarks mest kendte gaming-personligheder.

Mød dem lige her.

Dingo: Ambassadør for URBAN & SPORT 

Dingo aka Daniel Klink Nørremark, den tidligere professionelle FIFA-spiller, er til stede både lørdag og søndag under Copenhagen Gaming Week. H

an er kendt for sin energiske tilgang til gaming og underholdning og har en passion for sport og livsstil. Et oplagt match til Copenhagen Gaming Weeks URBAN & SPORT-tema.

Dingo hoster en spektakulær interaktiv soundboks battle, hvor fans får mulighed for at deltage og dyste mod deres idol. Publikum bestemmer vinderen, og der er vilde præmier på spil. 

Når Dingo ikke er på scenen, kan fans finde ham i URBAN & SPORT-området, hvor de kan få autografer, deltage i challenges og meget mere.

Judex: Ambassadør for NEW GENERATION

Judex aka. David Jæger er en af Danmarks mest kendte creators med en stor YouTube-following.  

Han er på Copenhagen Gaming Week både lørdag og søndag. Judex er kendt for at dele gaming content fra forskellige spil, især Minecraft, på sin kanal.

Udover gaming har han en anden kanal, David Jæger, hvor underholder med vlogs, sketches, challenges og pranks.

I et af de store auditorier holder Judex hof med en YouTube masterclass, hvor han deler sine fedeste tricks, hacks og tips. Han vil også fortælle om sin personlige rejse som YouTuber og give et indblik i sine erfaringer. 

Når Judex ikke er på scenen, er han til stede i NEW GENERATION-området, hvor fans kan møde ham, få autografer og hænge ud.

Pimp: Ambassadør for ESPORTS ARENA 

Pimp aka. Jacob Winneche, en tidligere professionel CS:GO-spiller og nuværende esportskommentator på TV2, YouTuber og Twitch-streamer, joiner også Copenhagen Gaming Week lørdag og søndag.

Han har gennemgået en inspirerende rejse mod mental og fysisk sundhed, hvilket er grundlaget for hans ambassadørskab for esports-verdenen til Copenhagen Gaming Week. 

Pimp kommer til at holde spændende talks om hans udvikling som professionel spiller, overgangen til kommentatorrollen, behovet for at tænke sundhed ind i gaming og hans tanker om CS:GO. 

Når Pimp ikke er på scenen, kan man møde ham i ESPORTS ARENA-området, hvor han vil give autografer og være tilgængelig for fans.

20% early bird rabat til MigogKbh-læsere

Som en ekstra bonus til læsere af MigogKbh forlænger Copenhagen Gaming Week deres early bird-tilbud med 20% rabat i hele uge 40.

Det er en unik mulighed for gaming-entusiaster i alle afskygninger til at sikre sig billetter til næste års største event til en skarp pris. 

Så sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til Copenhagen Gaming Week 2024, hvor du kan møde Dingo, Judex, Pimp og mange andre gaming-stjerner.

Det bliver en weekend fyldt med sjov, spil og uforglemmelige oplevelser i den danske hovedstad. 

Sådan gør du:
Klik på linket HER og brug password ‘MIGOGKBH’.

Tilbuddet gælder indtil mandag den 9. oktober kl. 10. 

Hvad: Copenhagen Gaming Week
Hvor: Bella Arena og Bella Center Copenhagen på Amager
Hvornår: Den 12.-14. januar 2024
Hvor meget: Billetpriser fra 215 kr.
Hvordan: Billetsalg og information via www.copenhagengamingweek.dk

Del artikel

Andre læser også