Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spil petanque og få græs under fødderne: Kæmpe havefest giver gratis rosé til de 100 første

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Sommervejret har vist (endelig) ramt København, og hvilken bedre måde at fejre det end at drikke kold rosé findes der egentlig?

Lørdag den 11. juni bliver det brostensbelagte Gråbrødretorv i Københavns gamle bydel omdannet til en stor have, hvor du kan drikke sommer på flaske, mærke græs under fødderne, spille petanque og nyde lyden af lækre loungetoner.

Festen starter med et glas iskoldt velkomstvin på husets regning til de 100 første gæster.

Foto PR

Ægte sommerstemning

Gråbrødretorv emmer allerede af sydeuropæisk stemning, men ved at lægge rullegræs, opstille langborde og liggestole samt anlægge en petanquebane flytter Huks Fluks stemningen endnu længere mod syd.

Der er med andre ord lagt op til en festlig eftermiddag i solen, så husk solhat, solcreme og solbriller – du skulle jo nødig komme til at ligne den velsmagende vin, du har i glasset.

Festen starter med et glas iskold velkomstvin på husets regning til de 100 første gæster, og efter velkomstvinen kan du slukke tørsten i rosé til favorable priser i både glas og flasker i almindelig og magnumstørrelse.

Den lækre rosévin, Chateau Roubine, er omdrejningspunkt, og der kommer fint besøg fra Chateau Roubine, der i dagens anledning har valgt at tage turen til København for at præsentere vinen sammen med Anders Qwist fra Vinslottet.

Nyd roséen i en af “havens” bolchestribede strandstole og supplér med østers og sydeuropæiske specialiteter fra festens madboder – så skal det nok blive en god lørdag.

Hvad: Rosé i det fri
Hvor: Gråbrødretorv, København
Hvornår: Lørdag d. 11. juni 2022 fra kl. 13-21

Del artikel

Andre læser også