Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig: Kæmpe nyhed for familiens mindste til jul i Tivoli

Af Mathilde Mågård Hansen
Julemanden i Tivoli 2020. Foto PR
Julemanden i Tivoli 2020. Foto PR

For nogle starter julen i oktober – for andre er det den 1. december.

Uanset hvornår det er jul for dig, så bliver det ikke rigtigt godt, før man har været en tur forbi det julepyntede Tivoli.

Heldigvis er julen i Tivoli præcis som den plejer – næsten da.

Duft af gløgg, nisser og julekugler i alle farver fylder igen i år forlystelseshaven, så gæsterne traditionen tro sætter julen i gang med et skud rendyrket julehygge. 

Stor nyhed for de mindste

Blandt årets overraskelser er Julemandens nye hus i hyggelige omgivelser på Plænen. 

Her kan børnene få taget billeder og smugkigge ind i julegaveværkstedet, hvor flittige mekaniske nisser hjælper med at forberede julen med pynt og pakker. 

Julemanden har tid til en god snak, og mon ikke mange af de yngste børn traditionen tro også afleverer deres sutter efter aftale med de voksne?

Julesæsonen bliver med sne på grantræerne skudt i gang d. 19. november, når Julemanden, Tivoli-Gardens Tambourkorps og Tivoli Pocket Brass ønsker de første gæster glædelig jul.

Alle Tivolis forlystelser kører også under Jul i Tivoli, så der er rig lejlighed til at tage en tur i Rutschebanen, Dæmonen eller Ballongyngen mellem juleaktiviteterne.

Foto PR

Klassisk, grøn og international julemad 

Gæsterne kan få stillet sulten på Tivolis restauranter, som byder på klassisk smørrebrød, dansk julemad og æbleskiver. 

Der er også en gastronomisk overraskelse i vente i Det japanske Tårn, hvor den 1-stjerne portugisiske Michelin-restaurant, Vistas Rui Silvestre, rykker ind og laver gourmetmad med et strejf af portugisisk jul. 

Er man mere til det hurtige, kan man fx spise oste-raclette eller flæskestegssandwich i de mange juleboder, eller gå på opdagelse i Tivoli Food Hall, hvor 15 forskellige stader byder på veltillavet mad fra hele verden.

For vegetarerne byder Gemyse på grøn julemad, med masser af grøntsager og varme krydderier. Grøften er Grøften, med alt hvad det indebærer.

Har man brug for et luksuriøst afbræk fra julejaget, byder Nimb Hotel i december på afslappende ophold med juletræer, ild i pejsen på værelserne samt julegodter, godnathistorier og legetøj til børnene.

Foto PR

Gensyn med Nøddeknækkeren, cabaret og juleshow

På Tivolis scener bliver der julet igennem. 

Hele familien kan opleve et juleeventyr, når balletklassikeren; Nøddeknækkeren med over 100 medvirkende for 5. gang fra den 26. november indtager Tivolis Koncertsal med piruetter, funklende stjerner og symfonisk musik. 

Julehistorien om Nøddeknækkeren er en klassiker, der emmer af eventyr og magi for både børn og voksne. 

Dronning Margrethe er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer, som danner rammen om Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixens, koreografi. Trin og kongelige klæder bliver akkompagneret af Tivoli Copenhagen Phil, som med Tjajkovskijs musik leverer tonerne til julefortællingen. 

Publikum kan også få rørt lattermusklerne med Crazy Christmas Cabaret – Who killed Don Calzone? eller komme i yderligere julestemning, når Rasmus Botoft sammen med Tivolis Big Band og en række af musikalske gæster spiller julen ind til Tivolis Juleshow d. 7.12.22.  

For de yngste er der fra 26. november premiere på Eventyrteatrets nye julemusical i Glassalen: Nissen uden Navn – en times familieunderholdning, som skaber den rigtige julestemning blandt både børn og voksne. 

Hvad: Jul i Tivoli
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Fra d. 19. november til d. 31. december 2022

Del artikel

Andre læser også