Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Kæmpe outlet-event i København: Køb ungernes vintertøj til halv pris

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Outletland
Foto: PR, Outletland

De lune sommerdage lakker mod enden, og snart skal ungerne igen klædes i tykke sweatre, flyverdragter og vinterstøvler.

Alle forældre ved, at det hurtigt kan blive en udskrivning af de større, når vintergarderoben skal opdateres, fordi de små igen, igen er vokset ud af deres tøj. Men nu er der godt nyt.

Denne efterårs- og vintersæson kan du gøre et kup og sikre dig tøj og grej til ungerne til halv pris – eller måske endda billigere.

Outletland i Valby har nemlig massevis af både huer, vanter, jakker, flyverdragter, fodtøj og meget mere på lager, og nu fyrer de op for et kæmpe vintersalg med vilde priser.

Kendt for de gode tilbud

Du kender måske allerede Outletland for deres enorme outletbutikker, der flere gange er poppet op i København og andre steder i landet, men vidste du, at Outletland også har en permanent butik, som altid er fuld af gode tilbud?

Det er i denne butik, du kan shoppe børnenes efterårs- og vintertøj til spotpriser lige om lidt.

Af og til inviterer Outletland nemlig til fede shopping-events, hvor der er stribevis af gode helt nye sager til skarpe priser, og den 31. august går det løs igen.

Foto: Outletland, PR

Denne onsdag og de efterfølgende dage kan der købes lækkert udstyr til børn fra mærker som Calvin Klein, Enfant, MOVE, Tommy Hilfiger, MarMar, Jack & Jones med flere, og det hele er sat ned med minimum 50 procent.

Tilbuddene gælder, så længe lager haves, og du kan sagtens finde gode sager, selv om du ikke kommer på vintersalgets første dag, men en af de efterfølgende dage.

Tøjet er i størrelser fra 0 til 16 år, så det er alt fra babyer til store skolebørn, der kan blive klædt godt på til den kolde tid, vi går i møde.

Der er masser af forskellige farver og styles, hvilket vil sige, at du kan gøre gode fund, lige meget om dine børn er mest til neutrale nuancer eller alle regnbuens farver.

Du finder Outletlands butik på adressen Gammel Køge Landevej 135 i Valby, og der er åbent fra klokken 10 til 18 på hverdage samt fra klokken 10 til 16 både lørdage og søndage.

Se mere på Facebook.

Samme dag vil du også finde vintertøj til ungerne i Outletland i Roskilde, Kolding og Århus. Se mere på Outletlands Facebook-side.

Hvad: Vintersalg
Hvor: Outletland, Gammel Køge Landevej 135, Valby
Hvornår: Fra 31. august 2022

Del artikel

Andre læser også