Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Kager og champagne-cocktails: Creme by Nimb åbner for alvor i næste uge

Af Michael Qureshi
Foto: Nimb
Foto: Nimb

Det var muligvis den værst tænkelige start for Tivolis nye lækre café Creme by Nimb.

Blot et par dage efter man havde slået dørene op på Vesterbrogade tæt på Tivolis hovedindgang, så lukkede statsminister Mette Frederiksen landet ned.

Nu er der grønt lys til at restauranter og caféer må genåbne fra på mandag d. 18. maj, og derfor er det tid til, at Creme by Nimb for alvor indtager københavnernes hjerter.

Cakenhagen står for lækkerier

Der er quiche, kaffe, kage og sandwich på menuen i cafeen.

Der vil være tre slags signatur-madtærter hver dag: en vegetar-, kød- og fiskeudgave.

Der er også sandwich i lyst og mørkt brød med de tre slags fyld.

Nimbs konditori Cakenhagen står for det søde til eftermiddagskaffen og laver chokolader, chokoladebarer og særlige Crème by Nimb-cookies.

Allerede fra kl. 7.30 dufter her af friskbagte croissanter, boller, rugbrød og brød, når cafeen åbner.

Der er også godt nyt til fans af brunsviger. Crème by Nimb har nemlig sat en særlig brunsviger-snurre på menuen.

Brunsviger-snurrer af Cremé by Nimb PR Foto

Skaldyrsbuffet ved bordet

Ud over den nye luksuscafé med to go fra tidlig morgen til aften, så tilbyder Nimb Brasserie morgenmad, frokost og aftenmenuer.

Nimbs skaldyrsbuffet bliver dog fremover serveret til deling ved bordet og ikke som buffet.

På Nimb Bar genoptages konceptet med afternoon tea og weekend Brunch. 

Wagamama er kendt for sin sunde asiatiske mad og byder gæsterne på åbningsdagen på en velkomstdrink.

Tivoli må som bekendt først åbne for sæsonen 8. juni, men flere af restauranterne kommer i gang allerede i næste uge.

“Vi glæder os rigtig meget til at genåbne for vores gæster. Vi er mere end utålmodige.

Mht. rengøringen og hygiejne altid højt prioriteret hos os, og op til genåbningen af vores restauranter har vi i samarbejde med et rådgivningsfirma, der er specialiseret inden for hygiejne, gennemgået alle procedurer og optimeret alle processer.

På den måde er vi sikre på, at vi på forsvarlig vis kan byde vores gæster velkommen,” siger Nimb Operations Manager, Mikkel Ustrup.

Del artikel

Andre læser også