Kage til et godt formål: Kaj-kagen har fået en kvindelig kompagnon
De fleste kender efterhånden den klassiske Kaj-kage, men nu har den velkendte kage fået en partner.
La Glace har nemlig i samarbejde med specialskolen HKI – Hans Knudsen Instituttet udviklet Andrea-kagen i anledning af, at det finurlige par har 50-års jubilæum i år.
For hver solgt kage donerer La Glace 25 kr. til et projekt under PlanBørnefonden, som hjælper unge kvinder i Kampala i Uganda med at få fodfæste i livet gennem uddannelse og støtte til at få et arbejde eller starte som selvstændige.
Kage med god samvittighed
Nu kan du spise kage med god samvittighed.
I hvert fald hvis du køber Andrea-kagen fra La Glace, som er modstykket til den populære Kaj-kage – og månedens kage i mah.
Den lækre Andreakage består af en skøn limemousse med hvid chokolade og en kerne af brombærgele i midten. Andreas fødder er lavet af knasende karamelliserede mandler og solsikkekerner.
Den nye Andreakage er udviklet af to La Glace-lærlinge i samarbejde med specialskolen HKI – Hans Knudsen Instituttet, hvor en gruppe unge kvinder står bag initiativet.
La Glace donerer 25 kr. for hver solgt Andreakage til et formål, pigerne fra HKI har udpeget.
Det drejer sig om et projekt under PlanBørnefonden, der hjælper unge kvinder i Kampala i Uganda med at få fodfæste i livet gennem uddannelse og støtte til at få et arbejde eller starte som selvstændige.
”Andrea-kagen er udviklet af to af vores lærlinge og lavet på opfordring af elever fra HKI, der også har besluttet, at salget fra kagen går til PlanBørnefondens projekt i Uganda.
Det er en meget populær kage. Det er jo også den elegante dameversion af den noget klodsede kajkage,” udtaler Marianne Stagetorn fra La Glace.
Andreakagen er ”månedens kage” på La Glace i maj, og den kan købes frem til midten af juni.