Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. juli 2022
Kl. 10.00 - lør Kl. 10.50

3-2-1 Flyv! – PRISVINDENDE BØRNEFILM PÅ PLANETARIUM

Verdens sejeste ingeniørhamster sætter raketvidenskab i børnehøjd

Denne helt unikke børnefilm har vundet adskillige internationale priser, og har Rune Klan i hovedrollen som den opfindsomme rumingeniør Elon, der forsøger at få sin ven Otte tilbage til sit rumskib, som er i kredsløb om Jorden.

3-2-1 FLYV! kombinerer humor og videnskab til at vise, at man skal være både modig og opfindsom, for at komme i rummet og tilbage igen.

Filmen er en skøn fortælling om venskab og videnskab, der viser, hvordan troen på egne evner kan mere end man tror. Samtidig formidler denne fine film, at videnskab ikke handler om at lykkes i første forsøg, men at man bliver klogere ved at prøve sig frem igennem eksperimenter.

Elon er en hamster, der bor på en losseplads. Her prøver han hårdt på at finde sin plads i det lille rottesamfund, men der er ingen der tager ham alvorligt. De andre rotter er ikke interesserede i hans videnskabelige eksperimenter, som desuden sjældent går helt efter planen.

En dag hører Elon et stort brag. I hans baghave finder han et krater, hvori der ligger en beskadiget robot. Hvor kom den fra? Elon reparerer robotten og opdager, at den faldt ned fra et rumskib i kredsløb om Jorden. Robotten vil gerne hjem, men rumskibet tager af sted om under et døgn, så den har ikke meget tid.

Og sådan starter Elons store eventyr. Vil det lykkes ham at få robotten tilbage til dens skib, før det flyver af sted med alle robottens venner?

Filmen er produceret af det tjekkiske animationsstudie Krutart, der bygger på den stærke tjekkiske tradition for animationsfilm til børn.

OBS: Filmen har forskellige spilletider, tjek tiderne i linket.

 

Finder sted: Planetarium