Smagen af Italien med Gabriele Rizzo på Seaside Toldboden
Det er med udsøgt fornøjelse, at Seaside Toldboden kan præsentere en 4-retters middag med alt det bedste fra Italien i samarbejde med køkkenet Haidan.
Gabriele Rizzo fra Haidan er oprindeligt fra Palermo i Italien og sammen med sin køkkenchef tager han os med på en kulinarisk rejse tilbage til Italien.
Han garanterer en uforglemmelig aften, hvor mad og vin går hånd i hånd.
MENU
Græskar-velouté, surdejscrouton og italiensk pølse
Agnolotti del plin al sugo d’arrosto
Braiserede kinder, cime di rapa med vilde urter og aromatisk sauce
Klassisk pannacotta serveret med vilde bær
PRIS: 450 DKK pr. person
DATOER: 12. oktober & 13. oktober kl. 18
KØB BILLET HER.
VINMENU
Seaside anbefaler at tilkøbe vinmenuen. Den er helt særligt sammensat af deres sommelier Anders og passer perfekt under temaet smagen af Italien.
Du forkæles med 4 glas vin, 1 glas afstemt til hver ret.
Vinmenu
Pinot Grigio, Gris, Lis Neris, Friuli Isonzo, 2018
Pinot Nero, Pinay, Attilio Ghisolfi, Langhe, 2016
Barbera d’Asti, Ca Di Pian, La Spinetta, 2018
Asti Spumante, De Miranda, Contratto, 2017
PRIS: 350 DKK pr. person