MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. april 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Jenny Hval I Bremen

Jenny Hval bringer sin vidtfavnende art-rock til København, når hun spiller koncert på Bremen Teater den 6. april.

 

Den norske sangskriver, musiker og forfatter Jenny Hval har netop udgivet singlen ‘Jupiter’, og til april vender hun tilbage til Danmark, når hun spiller koncert på Bremen Teater.

https://brementeater.dk/arrangementer/jenny-hval/https://brementeater.dk/arrangementer/jenny-hval/Jenny Hval er blevet sammenlignet med Kate Bush og Laurie Anderson, og hun har turneret med både St. Vincent og Swans. På tværs af en lang række albums har hun udforsket et væld af genre og bevæget sig på tværs af stilarter og udtryk, hvilket har sikret hende ros og omtale inden- og udenfor Nordens grænser.

Nu er hun på vej med ny musik og i den forbindelse kan hun opleves på Bremen Teater, hvilket bliver hendes første besøg i Danmark siden 2018, hvor hun optrådte i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival.

Jenny Hval udgav i marts et album med den norske art-pop duo Lost Girls og Håvard Volden, og hendes seneste soloudgivelse ’The Practice Of Love’ fra 2019 fik stærk medvind fra musikanmeldere som for eksempel Pitchfork, der gav topkarakter og kårede albummet til Best New Music.

Glæd dig til at opleve en Nordens mest markante og nyskabende musik-skikkelser, når Jenny Hval bringer sin sfæriske og vidtfavnende art-rock til Bremen Teater.

 

Finder sted: Bremen Teater