MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2022
Kl. 10.00 - tors Kl. 21.00

Naturens Parti – en kærlighedserklæring til Jorden

Vores planet er plaget, men menneskets rovdrift på naturen fortsætter. Open Platform Arkitekter mener, at en løsning på klimakrisen kræver mere end omstilling til vegetarkost og løbehjul. I Salen i Dansk Arkitektur Center kan man frem til den 1. september 2022 opleve deres udstilling Naturens Parti, der tager os med på en rejse ud i et bæredygtigt fremtidsunivers, og som kan ses som et wake-up call i forhold til vores verdensopfattelse og natursyn.

Udstillingen består af fire storkollager og fire lydværker med indtalte fortællinger og musik af lydkunstner Villads Klint. Indledningsvis til udstillingen spørger en af arkitekterne, hvordan vi kan løse verdens problemer uden vold. Svaret får han af en hologramversion af den amerikanske arkitekt og futurist Richard Buckminster Fuller (1895-1983), som forklarer, at vi må sammenkoble hele verden gennem et globalt energinet.

Open Platforms vision tager tråden op. Her løser menneske og natur i fællesskab udfordringerne. Udover et verdensomspændende netværk, der sikrer fair fordeling af verdens ressourcer på naturens præmisser, hersker en overordnet verdenslov, der garanterer naturen mindst 92.5% af klodens landoverflade.

Naturens Parti – en kærlighedserklæring til Jorden
Naturens Parti er én stor kærlighedserklæring til Jorden. Som den lille dreng i H.C. Andersen-eventyret ’Kejserens Nye Klæder’ er værkerne en kommentar til dagens arkitektur og udvikling. De store mainstreamvisioner om at flytte til andre planeter handler i deres øjne mere om at flygte fra problemerne.