MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. maj 2022
Kl. 20.00 - søn Kl. 22.00

Copenhagen Asian Film Festival

Efter 2 års ufrivillig CORONA-pause, så slår CAFF endelig dørene op igen – med 44 fremvisninger fordelt på 8 forskellige biografer i København og omegn.

Fra 15.- 22. Maj kan du igen opleve COPENHAGEN ASIAN FILM FESTIVAL i de Danske biografer – for første gang siden Februar 2020. 

Festivalen viser i alt 36 film fra Øst Asien – med alt fra kendte Veteran-instruktører – til nogle af de Mest lovende Nye instruktører – og der er masser af guld iblandt.

Anmelder roste klassikere som f.eks. Zhang Yimou’s mesterværk ”HERO”, som vises i en Directors Cut version – for Første gang i de Danske biografer – i forbindelse med filmens 20 års Jubilæum.

Eller Old-school Kung-fu klassikere som Jackie Chan’s ”Drunken Master”, som vises i forbindelse med et Retrospektiv af instruktør Yuen Woo-Ping som er dette års modtager af CAFF’s årlige Lifetime Achievement Award.

Men der er også noget så sjældent som en Indonesisk Superhelte Film – med den nye film ”GUNDALA” – som er den første i en lang række film som bygger på populære Indonesiske Tegneserier.

– Og herunder anbefaler vi X-antal film fra årets program, som du med al sandsynlighed kun kommer til at kunne opleve i biografen under CAFF 2022 – og som du virkelig ikke må snyde dig selv for.

 

Finder sted: København