Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. januar 2023
Kl. 14.00 - 15.00

Brewery Tour – Brus

Brus serverer vi ikke kun den bedste øl på Nørrebro, men vi producerer også den bedste øl på Nørrebro.

 

Beliggende bagerst i vores bar – forbi vores åbne køkken – finder du To Øl CPHs bryggeri. Det er et lille, men flittigt bryggeri, der holder vores vandhaner flydende og vores flaskebutik fyldt med den friskest mulige øl. Og vi inviterer dig til at lære mere om bryggeprocessen i et 45-60 minutters eventyr gennem vores bryggeri.

Ved slutningen af ​​turen har du en god forståelse af, hvordan ingredienserne og udstyret kommer sammen for at lave den perfekte øl. Og da vi lærer bedst gennem vores sanser, vil du observere, dufte og smage 4 forskellige øl undervejs – OG få en dåse af de friskeste øl fra vores konserveslinje til at tage med hjem og dele med dine venner, der gik glip af noget. Eller lad være med at dele og drikke det på egen hånd, ingen dom her. (Vi ville gøre det samme.)

Som om dette ikke er nok, giver vi dig 20 % rabat på drikkevarer efter turen – både fad og dåser/flasker – så du kan holde de gode tider i gang. Køb dine billetter på forhånd på linket ovenfor, så du kan garantere dig selv en plads.

 

Finder sted: Brus