ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. maj 2021
Kl. 14.00 - 22.00

A SPRING FLING

Werkstatt fløjter foråret i gang med et lækkert line-up.

Atmosfæren i Werkstatt er unik – og har du ikke været der før, kan du se frem til masser af god musik og søde mennesker. Dagens line-up af DJs har alle pakket tasken med sexede forårsvinyler.

LINE-UP

14-17:00 Mødest (PL)
17-20 MOQST (FR)
20-22: Ruben P 

MØDEST
Dj’en Mødest kommer fra Århus og bringer sin helt unikke stil til Købehavn. Mødest besidder en fantastisk god følelse for atmosfæren i et rum og sted. Hans alsidighed gør, at han kan mærke og tilpasse sin helt unikke stil af house til ethvert dansegulv – selv i en sit-down udgave. Glæd dig til at blive forført af hans opløftende toner.

MOQST 

Moqst er en fransk DJ, der har haft base i København i mange år. Hans naturlig flair for at udvælge nogle af de mest spændende plader samt hans talent for at mixe dem i hans evigt spændende sets har gjort, at MOQST har vendt plader i hele byen de seneste par år. Desuden er han co-founder af det nyfødte pladeselskab, Quartier Groove Records, og er af det københavnske DJ crew, Uhuru Express. 


RUBEN P
Udover at være kaptajn og DJ på Reffen, har han igennem årene bl.a. leveret alle soundtracks til Paté Paté, Papirøen & Reffen. Hans forkærlighed til Berlin introducerede ham for alvor til den elektroniske musikscene og er inspirationen bag etableringen af Werkstatt. Som DJ blander han det elektroniske med sin rytmiske baggrund, krydret med globale beats. Resultatet er en smækker lyd af organisk, global, funky, dyb og melodisk electro- og house.

CORONAPAS
Det kræver gyldigt coronapas at kunne gå i læ og sidde indendørs i maskinhallen. For den fulde oplevelse og en helgradering mod vejrgudernes uforudsete humør – så hiv din friske test, vaccinationsdokument eller bevis for tidligere smitte med

 

Finder sted: REFFEN