Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. januar 2024
Kl. 10.00 - søn Kl. 15.00

Åbent hus: Strandens fugle

Ved du, hvordan en fugl ser ud indvendigt? Hvad den spiser? Og hvorfor den har fjer? Hvis ikke – eller hvis du har andre spørgsmål om de bevingede væsener – så kom til åbent hus i januar og bliv klogere på fugle. Hver weekend i januar åbner vi dørene på naturcenteret, hvor vi skal se nærmere på de fantastiske fugle på stranden.

Vi har planlagt en masse spændende og sjove ting, som du kan lave sammen med familien:

FUGLEDISSEKTION

Vi har fået en masse flotte fugle af lokale jægere, og ved hvert åbent-hus-arrangement dissekerer vi en fugl i fællesskab og taler om, hvordan den ser ud, og hvilke funktioner de forskellige dele af fuglen har. Dissektionen er kl. 11.30, hvis man vil være med til det.

FUGLETUR MED FAMILIEN PÅ STRANDEN

Vi kigger nærmere på forskellige fugle. Hvad gør en fugl til en fugl? Hvordan ser man forskel på fugle? Og hvilke spor kan man finde fra fugle i strandens natur? Med skarpe øjne og kikkert går vi på jagt efter årstidens fugle og de spor, de har efterladt sig på Amager Strand. Der er også mulighed for at undersøge døde og udstoppede fugle, mens vi kigger på fuglenes særlige kendetegn. Det kræver tilmelding og koster 50,- at komme med på turen.

FUGLETRYK

Lav flotte tryk med fjer og fuglefødder på en mulepose for 50,-

FUGLEMASKER

Lav din helt egen fuglemaske og pynt den med fjer du selv har plukket fra en ægte fugl eller flotte skaller du selv har fundet på stranden.
Vi glæder os til at se dig på stranden.