MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. juni 2022
Kl. 20.00 - lør Kl. 22.00

ACT OF GRAVITY // CPH Stage

En danseforestilling om den mest observerbare af universets love: tyngdekraften

Tyngdekraften drager os mod jorden, trækker i vores hud, tiltrækker objekter og sætter planeter i kredsløb. Den driver forskere til at udvikle teorier, der forsøger at forklare tid, rum og masse. Hvem er vi da i et evigt fald, hvor de fysiske love sætter alt i konstant bevægelse?
Act of Gravity er en storskala danseforestilling, der kredser om den mest observerbare af universets love: tyngdekraften. Med en gigantisk trampolin, banebrydende lysdesign, specialkomponeret musik og dragende akrobatik, samt i tæt dialog med forskere fra Niels Bohr Institutet, KU Leuven og Amsterdam Universitet, bliver Act of Gravity en immersiv danseoplevelse for både intellekt og sanser.
Act of Gravity er sat i bevægelse af Recoil Performance Group i samarbejde med Science & Cocktails og er en danseforestilling i krydsfeltet mellem kunst og videnskab. Publikum bydes velkommen i en cocktailbar og mens du nyder din kølige drink, vil en række anerkendte forskere i fysik hver aften gå i dybden med de tanker og den videnskab, der har inspireret danseforestillingen.

 

Finder sted: Christiania