Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. november 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Aftenkonsultation: Coronas rejse – fra Wuhan til fremtiden

I begyndelsen af 2021 rejste Thea Kølsen Fischer, virusdetektiv og professor på Københavns Universitet til Wuhan i Kina. Målet var at finde coronas arnested for at blive klogere på virussens oprindelse. Kommer virus fra en flagermus eller et udslip fra et laboratorie? Vil vi nogensinde få svar på det spørgsmål, og er det egentlig vigtigt for at forstå sygdommen nu og fremover?

Hjemme i Danmark har Theis Lange, leder af Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet koncentreret sig om at forudse fremtiden for corona ved hjælp af matematiske beregninger. Hvor er corona epidemien på vej hen, hvordan udvikler virus sig, hvordan ser fremtidens vores fremtid med coronavirus ud?

Til denne Aftenkonsultation ser vi nærmere på coronas fortid, nutid og fremtid. Hvor kommer sygdommen fra, og hvordan undersøger forskerne en helt ny sygdom, mens epidemien stadig raser? Hør fra to danske topforskere hvad videnskaben har lært om coronavirus indtil nu, og hvordan kan vi bruge denne viden til at forstå sygdommen og hele vores samfunds fremtid?

Efter konsultationen anbefales det at tage et glas på recept og en spadseretur rundt i museets udstillinger. Begge er inkluderet i prisen.

 

Finder sted: Indre By